whatsapp

Sancak Mehter'den Halk Konseri

SİVİL TOPLUM 03.07.2018 - 13:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sancak Mehter'den Halk Konseri

Seydişehir Mehteran Takımı, muhteşem bir konser verdi.
Esnaf, sanatkâr ve serbest meslek erbabından oluşan sancak mehter takımı kuğulu park mesire Alanında verdiği halk konseri büyük ilgi gördü. Mehter takımı dernek Başkanı Ümit Demirci, 6 yıldır kentte yaşayanlara milli coşkuyu yaşatma adına kültürel konserler vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Şehrin sosyal ve kültürel hayatına katkıda bulunmak üzere her hafta düzenledikleri mehter gösterileriyle Türk kültür ve geleneklerini yaşattıklarını kaydeden Demirci, ‘’Amacımız sadece mehter marşı söylemek değil bir cihan devleti olan Osmanlı kültürünü yeni nesillere unutturmamaktır’’dedi.
Seydişehir Mehteran Takımı, muhteşem bir konser verdi.

Esnaf, sanatkâr ve serbest meslek erbabından oluşan sancak mehter takımı kuğulu park mesire Alanında verdiği halk konseri büyük ilgi gördü.

Mehter takımı dernek Başkanı Ümit Demirci, 6 yıldır kentte yaşayanlara milli coşkuyu yaşatma adına kültürel konserler vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Şehrin sosyal ve kültürel hayatına katkıda bulunmak üzere her hafta düzenledikleri mehter gösterileriyle Türk kültür ve geleneklerini yaşattıklarını kaydeden Demirci, ‘’Amacımız sadece mehter marşı söylemek değil bir cihan devleti olan Osmanlı kültürünü yeni nesillere unutturmamaktır’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.