whatsapp

Sanat okulu mezunları buluştu

SİVİL TOPLUM 09.10.2018 - 22:50, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sanat okulu mezunları buluştu

Seydişehir Sanat Okulunun ilk mezunları düzenlenen etkinliğin 3.sünde 40 kişi eşleriyle birlikte bir araya geldi. Nevzat bey salonunda 45 yıllık arkadaşlarıyla hasret giderdiklerini belirten Elektrik işletmecisi Hacı Hasan Yıldız, eski günleri yâd etme imkânı bulduklarını söyledi. O yıllardaki ismi Sanat Okulu olan şimdilerde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olduğunu kaydeden Yıldız, ‘’ Eski 3 öğretmenimiz ve mezun arkadaşlarımızla bir araya gelmek çok güzel bir duygu. O günleri yâd ettik.  Bugünkü gibi imkânlar 45 yıl önce yoktu O günün mezunları hep iş sahibi olduk. Şu anda her birimiz 65- 70 yaşları arasındayız. Memleketimize güzel hizmetler ettik. Hala çalışıyoruz. Sanat okulu mezunu olmaktan her zaman gurur duyduk. Sanayi şehri olan ilçemiz okullarından sektörlerin aradığı iş gücünün sağlanmasını arzu ediyoruz. Eğer ömrümüz olursa 2020 yılında Manavgat’ta buluşacağız’’ diye konuştu. Okulun ilk öğretmeni Hakkı Pamuk, ‘’Eğer biz bu ülkeyi kalkındıracaksak, sanayide, ekonomide ve endüstri de bir yerlere gelinecekse bu okullar sayesinde olacak. Buraları güçlendirmek zorundayız" ifadelerini kullandı.

Seydişehir Sanat Okulunun ilk mezunları düzenlenen etkinliğin 3.sünde 40 kişi eşleriyle birlikte bir araya geldi.

Nevzat bey salonunda 45 yıllık arkadaşlarıyla hasret giderdiklerini belirten Elektrik işletmecisi Hacı Hasan Yıldız, eski günleri yâd etme imkânı bulduklarını söyledi.

O yıllardaki ismi Sanat Okulu olan şimdilerde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olduğunu kaydeden Yıldız, ‘’ Eski 3 öğretmenimiz ve mezun arkadaşlarımızla bir araya gelmek çok güzel bir duygu. O günleri yâd ettik.  Bugünkü gibi imkânlar 45 yıl önce yoktu O günün mezunları hep iş sahibi olduk. Şu anda her birimiz 65- 70 yaşları arasındayız. Memleketimize güzel hizmetler ettik. Hala çalışıyoruz. Sanat okulu mezunu olmaktan her zaman gurur duyduk. Sanayi şehri olan ilçemiz okullarından sektörlerin aradığı iş gücünün sağlanmasını arzu ediyoruz. Eğer ömrümüz olursa 2020 yılında Manavgat’ta buluşacağız’’ diye konuştu.

Okulun ilk öğretmeni Hakkı Pamuk, ‘’Eğer biz bu ülkeyi kalkındıracaksak, sanayide, ekonomide ve endüstri de bir yerlere gelinecekse bu okullar sayesinde olacak. Buraları güçlendirmek zorundayız" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.