whatsapp

Sahur’da Bayatlamayan Sıcak Ekmek Üretiyor

SİVİL TOPLUM 25.05.2018 - 07:24, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sahur’da Bayatlamayan Sıcak Ekmek Üretiyor

Seydişehir Kral Ekmek Fırını sahibi Hüseyin Kızılcadam, Fırının Ramazan ayı boyunca sahur da açık olduğunu bildirdi.
2 yıldır sürdürdüğü geleneği bu yıl da devam ettirdiğini belirten fırın sahibi Hüseyin Kızılcadam Ramazan ayı boyunca Sahurda da ilçe Halkına bayatlamayan sıcak ve taze pide çeşidiyle hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi. Her zaman daha iyi kaliteli hizmet vermek arzusunda olduklarını ifade eden Kızılcadam, ‘Vatandaşlarımızın sıcak ekmek tüketme taleplerini karşılamak için hizmet anlayışımızı geliştirerek 24 saat açık kalan işletmede iftar ve sahurda özellikle pide ve somun ekmek ağırlıklı çalışıyoruz. Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımıza sahurda sıcak ekmek, simit ve unlu mamullerimizden faydalanabilecekler. Günde 7 bin ekmek üretiyoruz. 500 gram pide 2 liradan satıyoruz."dedi.
Seydişehir Kral Ekmek Fırını sahibi Hüseyin Kızılcadam, Fırının Ramazan ayı boyunca sahur da açık olduğunu bildirdi.

2 yıldır sürdürdüğü geleneği bu yıl da devam ettirdiğini belirten fırın sahibi Hüseyin Kızılcadam Ramazan ayı boyunca Sahurda da ilçe Halkına bayatlamayan sıcak ve taze pide çeşidiyle hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.

Her zaman daha iyi kaliteli hizmet vermek arzusunda olduklarını ifade eden Kızılcadam, ‘Vatandaşlarımızın sıcak ekmek tüketme taleplerini karşılamak için hizmet anlayışımızı geliştirerek

24 saat açık kalan işletmede iftar ve sahurda özellikle pide ve somun ekmek ağırlıklı çalışıyoruz. Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımıza sahurda sıcak ekmek, simit ve unlu mamullerimizden faydalanabilecekler. Günde 7 bin ekmek üretiyoruz. 500 gram pide 2 liradan satıyoruz."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.