whatsapp

Sahte Para Operasyonu

ASAYİŞ 02.06.2017 - 11:15, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sahte Para Operasyonu

Seydişehir ilçesinde piyasaya sahte para sürdükleri iddia edilen 2 kişi, Beyşehir'de yakalandı.
Alınan bilgiye göre,  Seydişehir  Emniyet Müdürlüğü ekipleri, G.T ve T.C.E. isimli şahısların piyasaya sahte para sürmeye çalıştıkları bilgisine ulaştı. Yapılar çalışmada şahısların  Beyşehir ilçesine gittikleri belirlendi. Seydişehir ve  Beyşehir  Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları ortak operasyonda şüphelileri  Beyşehir çıkışında yakaladı. Şahısların araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramada 11 bin 540 lira sahte para yakalandı. Beyşehir'de gözaltına alınan şüpheliler,  Seydişehir Emniyet Müdürlüğüne getirildiler.
Seydişehir ilçesinde piyasaya sahte para sürdükleri iddia edilen 2 kişi, Beyşehir'de yakalandı.

Alınan bilgiye göre,  Seydişehir  Emniyet Müdürlüğü ekipleri, G.T ve T.C.E. isimli şahısların piyasaya sahte para sürmeye çalıştıkları bilgisine ulaştı. Yapılar çalışmada şahısların  Beyşehir ilçesine gittikleri belirlendi.
Seydişehir ve  Beyşehir  Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları ortak operasyonda şüphelileri  Beyşehir çıkışında yakaladı.
Şahısların araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramada 11 bin 540 lira sahte para yakalandı.
Beyşehir'de gözaltına alınan şüpheliler,  Seydişehir Emniyet Müdürlüğüne getirildiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.