whatsapp

Sağlıkcılar darbe girişimine karşı yürüdü

SAĞLIK 23.07.2016 - 10:12, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sağlıkcılar darbe girişimine karşı yürüdü

Seydişehir Devlet Hastanesi personeli ellerine aldıkları Türk bayrakları ile darbe girişimine karşı yürüdü.
Gece saat 24’de hastane önünde  toplanan sağlıkcılar, ellerinde Türk bayrakları ile darbeye karşı belediye meydanına kadar 2 km yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüş esnasında Sık sık, ‘Dik dur eğilme, bu millet seninle’, ‘Katil Feto hesap verecek’, ‘Darbeye hayır’ sloganları atan sağlıkcılar belediye meydanında toplandı. Burada toplanan kalabalığa hitaben konuşan hastane başhekimi uzman Dr. Fatih Altıntepe, TSK’nın içerisinde kendini bilmez, Fetö’cü birkaç kişi Türkiye’deki anayasal düzeni, demokrasiyi ortadan kaldırmaya yeltendiğini söyledi. Alandaki vatandaşları uyanık olmaya çağıran Dr Altıntepe, ‘’ Bu millet babasız yaşar, anasız yaşar, evlatsız yaşar ama  ama vatansız yaşayamaz. Bu milletin birliği, beraberliği daim olduğu müddetce bayark sonsuza kadar dalgalanacaktır.’’ Sağlıkcıların yürüyüşüne, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer ve binlerce vatandaş destek verdi.
Seydişehir Devlet Hastanesi personeli ellerine aldıkları Türk bayrakları ile darbe girişimine karşı yürüdü.

Gece saat 24’de hastane önünde  toplanan sağlıkcılar, ellerinde Türk bayrakları ile darbeye karşı belediye meydanına kadar 2 km yürüyüş gerçekleştirdi.

Yürüyüş esnasında Sık sık, ‘Dik dur eğilme, bu millet seninle’, ‘Katil Feto hesap verecek’, ‘Darbeye hayır’ sloganları atan sağlıkcılar belediye meydanında toplandı.

Burada toplanan kalabalığa hitaben konuşan hastane başhekimi uzman Dr. Fatih Altıntepe, TSK’nın içerisinde kendini bilmez, Fetö’cü birkaç kişi Türkiye’deki anayasal düzeni, demokrasiyi ortadan kaldırmaya yeltendiğini söyledi.

Alandaki vatandaşları uyanık olmaya çağıran Dr Altıntepe, ‘’ Bu millet babasız yaşar, anasız yaşar, evlatsız yaşar ama  ama vatansız yaşayamaz. Bu milletin birliği, beraberliği daim olduğu müddetce bayark sonsuza kadar dalgalanacaktır.’’

Sağlıkcıların yürüyüşüne, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer ve binlerce vatandaş destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.