whatsapp

Sağlık Sen il Başkanından Seydişehir Ziyareti

SAĞLIK 16.08.2018 - 09:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sağlık Sen il Başkanından Seydişehir Ziyareti

Sağlık Sen Konya il başkanı Zeynel Abidin Uysal İl başkan yardımcısı Yunus Karaosmanoğlu Seydişehir’de çeşitli temaslarda bulundu. Sağlık-Sen Seydişehir Şubesi’nin daveti üzerine ilçeye gelen Başkan Zeynel Abidin Uysal, Yardımcısı Yunus Karaonmanoğlu, Seydişehir Şube Başkanı Osman Gök ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Devlet Hastanesini ve İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek sağlık çalışanı ve yöneticilerle istişarelerde bulundular. Başkan Uysal, ziyaretlerine ilk olarak 112 acil ve İlçe Sağlık Müdürlüğünde görev yapan çalışanlarla bir araya geldi. Heyet daha sonra Devlet Hastanesi’ne geçerek burada Hastane Başhekimi Uzman Dr. Seyit Ali Deniz’i makamında ziyaret etti. Hastane de görev yapan sağlık çalışanları ile de sohbet eden Uysal, özellikle sağlıkta şiddet ve yıpranma payı gibi çalışanların merak ettiği diğer konular hakkında bilgiler verdi.

Sağlık Sen Konya il başkanı Zeynel Abidin Uysal İl başkan yardımcısı Yunus Karaosmanoğlu Seydişehir’de çeşitli temaslarda bulundu.

Sağlık-Sen Seydişehir Şubesi’nin daveti üzerine ilçeye gelen Başkan Zeynel Abidin Uysal, Yardımcısı Yunus Karaonmanoğlu, Seydişehir Şube Başkanı Osman Gök ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Devlet Hastanesini ve İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek sağlık çalışanı ve yöneticilerle istişarelerde bulundular.

Başkan Uysal, ziyaretlerine ilk olarak 112 acil ve İlçe Sağlık Müdürlüğünde görev yapan çalışanlarla bir araya geldi. Heyet daha sonra Devlet Hastanesi’ne geçerek burada Hastane Başhekimi Uzman Dr. Seyit Ali Deniz’i makamında ziyaret etti. Hastane de görev yapan sağlık çalışanları ile de sohbet eden Uysal, özellikle sağlıkta şiddet ve yıpranma payı gibi çalışanların merak ettiği diğer konular hakkında bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.