whatsapp

Sağlık Sen çalışanlarından etkinlik

SİVİL TOPLUM 05.05.2019 - 00:43, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sağlık Sen çalışanlarından etkinlik

Seydişehir Sağlık-Sen ilçe başkanlığı anneler günü, ebeler günü, hemşireler günü eğlencesi düzenledi. Sağlık Sen temsilcisi Osman Gök, ‘’Devlet hastanesi çalışanları, ilçe sağlık müdürlüğü çalışanları, aile hekimliği çalışanları, köy sağlık evlerinde çalışan bayanların katılımı ve bayan solist Mürüvvet Tiryaki’nin müzik ziyafeti eşliğinde eğlenerek kutladılar. Emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederiz’’ dedi.

Seydişehir Sağlık-Sen ilçe başkanlığı anneler günü, ebeler günü, hemşireler günü eğlencesi düzenledi.

Sağlık Sen temsilcisi Osman Gök, ‘’Devlet hastanesi çalışanları, ilçe sağlık müdürlüğü çalışanları, aile hekimliği çalışanları, köy sağlık evlerinde çalışan bayanların katılımı ve bayan solist Mürüvvet Tiryaki’nin müzik ziyafeti eşliğinde eğlenerek kutladılar. Emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.