whatsapp

Sağlık için yürüyoruz etkinliği

SAĞLIK 15.11.2017 - 11:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sağlık için yürüyoruz etkinliği

Seydişehir Halk Sağlığı Müdürlüğü, 15 Kasım Dünya KOAH günü çerçevesinde "Sağlık İçin Yürüyoruz" adlı etkinlik düzenlendi.
Milli İrade Meydanı önünde başlayan sağlık çalışanları ve vatandaşların katıldığı yürüyüş Kaymakamlık önünde sona erdi. Kaymakam Aydın Erdoğan, yürüyüş sonrası yaptığı konuşmada, vatandaşlardan sağlıklı yaşam için yürüyüş yapmalarını istedi.  Düzenlenen yürüyüşe katılımın yoğun olduğunu belirten İlçe Sağlık Müdürü Dr Ayşegül Candan Harmankaya, "Bakanlığımız tarafından 15 Kasım Dünya KOAH etkinliğinde "sağlıklı için yürüyoruz" yılı olarak ilan edildi. Halkımızın KOAH hastalığına dikkat çekmek ve insanlarda bir yürüme isteği oluşturma adına buna destek veriyoruz" diye konuştu.  Yürüyüşe, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Müftü Kemal Demirel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, sağlıkçılar ve vatandaşlar katıldı.  
Seydişehir Halk Sağlığı Müdürlüğü, 15 Kasım Dünya KOAH günü çerçevesinde "Sağlık İçin Yürüyoruz" adlı etkinlik düzenlendi.

Milli İrade Meydanı önünde başlayan sağlık çalışanları ve vatandaşların katıldığı yürüyüş Kaymakamlık önünde sona erdi.

Kaymakam Aydın Erdoğan, yürüyüş sonrası yaptığı konuşmada, vatandaşlardan sağlıklı yaşam için yürüyüş yapmalarını istedi. 
Düzenlenen yürüyüşe katılımın yoğun olduğunu belirten İlçe Sağlık Müdürü Dr Ayşegül Candan Harmankaya, "Bakanlığımız tarafından 15 Kasım Dünya KOAH etkinliğinde "sağlıklı için yürüyoruz" yılı olarak ilan edildi. Halkımızın KOAH hastalığına dikkat çekmek ve insanlarda bir yürüme isteği oluşturma adına buna destek veriyoruz" diye konuştu. 

Yürüyüşe, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Müftü Kemal Demirel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, sağlıkçılar ve vatandaşlar katıldı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.