whatsapp

Sağlık için çalışanlarımız; İyi ki varsınız!

ANALİZ 27.08.2020 - 15:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sağlık için çalışanlarımız; İyi ki varsınız!

Dünyayı etkisi altına alan korona virüse karşı özveriyle çalışarak hayat kurtarmaya devam eden sağlık çalışanlarına bin kere teşekkür ediyoruz. Seydişehir’de sağlık hizmeti sağlama görevini yerine getiren Doktor, filyasyon ekibi gösterdiği insanüstü gayret sayesinde görevlerini yerine getiriyor.   Tarih boyunca salgınlar insanlığın en büyük korkulu rüyası olmuş, milyonlarca can salgın hastalıklarda yitirilmiştir. İnsanlığın zorlu bir etik imtihanı verdiği, insanın insandan kaçtığı karanlık günler olarak tarihe geçen bu süreçler yine mesleğine bağlı hekimlerin, hemşirelerin, sağlık çalışanlarının ve bilim insanlarının çabalarıyla aşılmıştır. Büyük Veba salgınında İtalyan yazar şöyle anlatmış o günleri.  “Babalar, oğullarını; anneler, bebeklerini terk ediyor.” Şimdiki durumda o günlerden farksız. O günlerde de olsun, şimdilerde olsun kimselerin yardımına koşmadığı hastalara kapılarını açanlar, deva olanlar elbette bu kutsal görevleri layıkıyla icra eden sağlıkçılar oldular. Değerli sağlık çalışanlarımız, Bugün sizler de ailelerinizden uzak kalarak, tüm yorgunluklara göğüs gererek, türlü fedakârlıklarla adını bile bilmediğiniz insanlar için çalışıyorsunuz. Korku herkesi sarmışken siz en ön cephede savaşıyorsunuz. Tarihe geçecek bu insanüstü çabalarınız karşısında hiçbir teşekkür ve takdirin yeterli olmayacağını, yegâne mükâfatınızın hayata döndürdüğünüz hastalarınızın mutlu yüzleri olduğunu bilsem de, emekleriniz için bir kez daha teşekkür ederek, her birinizi minnetle selamlıyor, bu kutsal görevde başarılar diliyorum. Hayatınızı ortaya koyarak hayat kurtarıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Kalplerimiz sizinle atıyor. İyi ki varsınız. Hastanelerde, eczanelerde, Bu güzel insanlar Bizim için varlar. Ne kadar söylesek az. Tekrar tekrar iyi ki varsınız!

Dünyayı etkisi altına alan korona virüse karşı özveriyle çalışarak hayat kurtarmaya devam eden sağlık çalışanlarına bin kere teşekkür ediyoruz.

Seydişehir’de sağlık hizmeti sağlama görevini yerine getiren Doktor, filyasyon ekibi gösterdiği insanüstü gayret sayesinde görevlerini yerine getiriyor.  

Tarih boyunca salgınlar insanlığın en büyük korkulu rüyası olmuş, milyonlarca can salgın hastalıklarda yitirilmiştir. İnsanlığın zorlu bir etik imtihanı verdiği, insanın insandan kaçtığı karanlık günler olarak tarihe geçen bu süreçler yine mesleğine bağlı hekimlerin, hemşirelerin, sağlık çalışanlarının ve bilim insanlarının çabalarıyla aşılmıştır.

Büyük Veba salgınında İtalyan yazar şöyle anlatmış o günleri.  “Babalar, oğullarını; anneler, bebeklerini terk ediyor.”

Şimdiki durumda o günlerden farksız.

O günlerde de olsun, şimdilerde olsun kimselerin yardımına koşmadığı hastalara kapılarını açanlar, deva olanlar elbette bu kutsal görevleri layıkıyla icra eden sağlıkçılar oldular.

Değerli sağlık çalışanlarımız, Bugün sizler de ailelerinizden uzak kalarak, tüm yorgunluklara göğüs gererek, türlü fedakârlıklarla adını bile bilmediğiniz insanlar için çalışıyorsunuz. Korku herkesi sarmışken siz en ön cephede savaşıyorsunuz.

Tarihe geçecek bu insanüstü çabalarınız karşısında hiçbir teşekkür ve takdirin yeterli olmayacağını, yegâne mükâfatınızın hayata döndürdüğünüz hastalarınızın mutlu yüzleri olduğunu bilsem de, emekleriniz için bir kez daha teşekkür ederek, her birinizi minnetle selamlıyor, bu kutsal görevde başarılar diliyorum.

Hayatınızı ortaya koyarak hayat kurtarıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Kalplerimiz sizinle atıyor. İyi ki varsınız.

Hastanelerde, eczanelerde, Bu güzel insanlar Bizim için varlar.

Ne kadar söylesek az. Tekrar tekrar iyi ki varsınız!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.