whatsapp

Sağlık hizmetlerini geliştirme derneği kuruldu

SAĞLIK 26.05.2016 - 10:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sağlık hizmetlerini geliştirme derneği kuruldu

Seydişehir Devlet Hastanesi Bünyesinde Oluşturulan Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği kuruldu.
Keramettin Balcı’nın başkanlığında 8 kurucu üyenin katılımı ile Konya Valilik Makamına yapılan başvuru ile kurulan Seydişehir Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneğinin çalışmalara başladığı bildirildi. Başkan Keramettin Balcı,öncelikli olarak yeni yapılan hastanenin sağlık ekipmanları ve sağlık malzemelerinin kazandırılmasını sağlayarak zamanla Seydişehir’in diğer sağlık alanındaki planlamalarına destek olacaklarını söyledi. Balcı, ‘’ Derneğimize 20 bin lira yardımda bulunanlara  hasta odalarında isimler verilecek. Ayrıca 250.000 ve üzeri yardımseverler için servislerde isim verme yoluna gidilecek.  Şimdiden 100 bin lira para toplandı. Derneğimiz hayırlı uğurlu olsun.” dedi. Hastane Başhekimi Uzm.Dr.M.Fatih Altıntepe,’’ Seydişehir halkı 150 bin lira yardım karşılığı cihaz bağışında bulundu. İşe resmiyet kazandırmak adına derneği kurduk’’ Dernek Yönetimi, Başkan Keramettin Balcı, Başkan yardımcısı Mehmet Gökalp, Sayman Abdullah Ağılcı, Üyeler Yakup Çapacı, Fahrettin Sağlam, Denetim Kurulu Mevlüt Mızrak, İsmail Talha Gök, Tayfun Topal
Seydişehir Devlet Hastanesi Bünyesinde Oluşturulan Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği kuruldu.

Keramettin Balcı’nın başkanlığında 8 kurucu üyenin katılımı ile Konya Valilik Makamına yapılan başvuru ile kurulan Seydişehir Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneğinin çalışmalara başladığı bildirildi.

Başkan Keramettin Balcı,öncelikli olarak yeni yapılan hastanenin sağlık ekipmanları ve sağlık malzemelerinin kazandırılmasını sağlayarak zamanla Seydişehir’in diğer sağlık alanındaki planlamalarına destek olacaklarını söyledi.

Balcı, ‘’ Derneğimize 20 bin lira yardımda bulunanlara  hasta odalarında isimler verilecek. Ayrıca 250.000 ve üzeri yardımseverler için servislerde isim verme yoluna gidilecek.  Şimdiden 100 bin lira para toplandı. Derneğimiz hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Hastane Başhekimi Uzm.Dr.M.Fatih Altıntepe,’’ Seydişehir halkı 150 bin lira yardım karşılığı cihaz bağışında bulundu. İşe resmiyet kazandırmak adına derneği kurduk’’

Dernek Yönetimi, Başkan Keramettin Balcı, Başkan yardımcısı Mehmet Gökalp, Sayman Abdullah Ağılcı, Üyeler Yakup Çapacı, Fahrettin Sağlam, Denetim Kurulu Mevlüt Mızrak, İsmail Talha Gök, Tayfun Topal

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.