whatsapp

Sağlık çalışanları tıp bayramını kutladı

SAĞLIK 15.03.2018 - 10:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sağlık çalışanları tıp bayramını kutladı

Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından 14 Mart Tıp Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.
14 Mart Tıp Bayramı vesilesi ile Seydişehir Devlet Hastanesi çalışanları yemek,şiir ve ney dinletisi eşliğinde program gerçekleştirdi. Programda konuşan başhekim Op.Dr.Seyit Ali Deniz ve başhekim yardımcımız Dr.Yunus Açıkgöz,organizasyonda emeği geçen çalışanlarımız başta olmak üzere, programa katılan çalışanlara ve ailelerine teşekkür ederek,kurum içi birlik ve beraberliğimizin tesisi ve huzurlu bir çalışma ortamı oluşması için bu tarz faaliyetlerin çok önemli olduğunu,bundan sonra da zaman zaman böyle organizasyonlar yapılarak çalışanlarımızın iş ortamı dışında da bir araya gelmesinin sağlanacağını vurguladılar. Bu vesile ile başta gece-gündüz demeden fedakarca ve özveri ile çalışarak vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunan Seydişehir Devlet Hastanesi çalışanları olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar.
Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından 14 Mart Tıp Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

14 Mart Tıp Bayramı vesilesi ile Seydişehir Devlet Hastanesi çalışanları yemek,şiir ve ney dinletisi eşliğinde program gerçekleştirdi.
Programda konuşan başhekim Op.Dr.Seyit Ali Deniz ve başhekim yardımcımız Dr.Yunus Açıkgöz,organizasyonda emeği geçen çalışanlarımız başta olmak üzere, programa katılan çalışanlara ve ailelerine teşekkür ederek,kurum içi birlik ve beraberliğimizin tesisi ve huzurlu bir çalışma ortamı oluşması için bu tarz faaliyetlerin çok önemli olduğunu,bundan sonra da zaman zaman böyle organizasyonlar yapılarak çalışanlarımızın iş ortamı dışında da bir araya gelmesinin sağlanacağını vurguladılar.

Bu vesile ile başta gece-gündüz demeden fedakarca ve özveri ile çalışarak vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunan Seydişehir Devlet Hastanesi çalışanları olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.