whatsapp

Sağlık çalışanları iftarda bir araya geldi

SAĞLIK 14.06.2018 - 10:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sağlık çalışanları iftarda bir araya geldi

Seydişehir Devlet Hastanesi yönetimi düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde, sağlık çalışanları bir araya geldi.
Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Seyit Ali Deniz, Sağlık çalışanlarının aileleri ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Hastane bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Başhekim Deniz, ‘’Devlet hastanesi yönetimi olarak ortak bir zaman dilimi geçirmek için iftar yemeği düzenledik. Bütün personel ve aileleri bir araya getirmenin sevincini mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler birlik ve beraberlik içinde çalışmaktan mutluyuz. İftar yemeğine katılan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramının tüm İslam âlemine hayırlı olmasını diliyorum.’’ dedi.
Seydişehir Devlet Hastanesi yönetimi düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde, sağlık çalışanları bir araya geldi.

Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Seyit Ali Deniz, Sağlık çalışanlarının aileleri ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Hastane bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Başhekim Deniz, ‘’Devlet hastanesi yönetimi olarak ortak bir zaman dilimi geçirmek için iftar yemeği düzenledik. Bütün personel ve aileleri bir araya getirmenin sevincini mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler birlik ve beraberlik içinde çalışmaktan mutluyuz. İftar yemeğine katılan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramının tüm İslam âlemine hayırlı olmasını diliyorum.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.