whatsapp

Sağlık Bilimleri Fakültesi kurulacak

SİYASET 12.04.2017 - 11:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sağlık Bilimleri Fakültesi kurulacak

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Seydişehir’e Sağlık Bilimleri Fakültesi Kurulması yönünde yapılan girişimlerin olumlu sonuçlandığını bildirdi.
İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Muzaffer Şeker’in katılımıyla Sağlık Bilimleri Fakültesi kurulmasına ilişkin Seydişehir’de yapılan yapılan çalışmaların olumlu sonuçlandığını söyledi. Kararın Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylandığını belirten Konurer, ‘’Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde Seydişehir’e Sağlık Bilimleri Fakültesi Kurulması için büyük emek ve gayret sarf eden Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz’a, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcımız Harun Tüfekci’ye,YÖK Başkanı Prof.Dr. Yekta Saraç’a, Rektör Muzaffer Şeker’e, teşekkür ederim.’’dedi.  
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Seydişehir’e Sağlık Bilimleri Fakültesi Kurulması yönünde yapılan girişimlerin olumlu sonuçlandığını bildirdi.

İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Muzaffer Şeker’in katılımıyla Sağlık Bilimleri Fakültesi kurulmasına ilişkin Seydişehir’de yapılan yapılan çalışmaların olumlu sonuçlandığını söyledi.

Kararın Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylandığını belirten Konurer, ‘’Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde Seydişehir’e Sağlık Bilimleri Fakültesi Kurulması için büyük emek ve gayret sarf eden Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz’a, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcımız Harun Tüfekci’ye,YÖK Başkanı Prof.Dr. Yekta Saraç’a, Rektör Muzaffer Şeker’e, teşekkür ederim.’’dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.