whatsapp

Sadettin Kuyucak AK Parti ilçe başkanlığına getirildi

SİYASET 05.12.2018 - 17:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sadettin Kuyucak AK Parti ilçe başkanlığına getirildi

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer'in Belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa etmesinin ardından vekâleten yeni başkan emekli öğretmen Sadettin Kuyucak oldu. Parti yönetiminden yapılan açıklamada 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Seydişehir Belediye Başkan aday adaylığı için görevinden istifa eden eski İlçe Başkanımız Mustafa Konurer'in yerine Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Siyasi ve Hukuk İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sadettin Kuyucak vekâleten  İlçe Başkanı olarak görevlendirilmiştir.  Eski İlçe Başkan Mustafa Konurer' güç güç katma inancıyla bugüne kadar verdiği emeklerden dolayı en kalbi duygularımızla teşekkür eder, yeni başkan Sadettin Kuyucak'a görevinde başarılar dileriz denildi.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer'in Belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa etmesinin ardından vekâleten yeni başkan emekli öğretmen Sadettin Kuyucak oldu.
Parti yönetiminden yapılan açıklamada 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Seydişehir Belediye Başkan aday adaylığı için görevinden istifa eden eski İlçe Başkanımız Mustafa Konurer'in yerine Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Siyasi ve Hukuk İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sadettin Kuyucak vekâleten  İlçe Başkanı olarak görevlendirilmiştir. 
Eski İlçe Başkan Mustafa Konurer' güç güç katma inancıyla bugüne kadar verdiği emeklerden dolayı en kalbi duygularımızla teşekkür eder, yeni başkan Sadettin Kuyucak'a görevinde başarılar dileriz denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.