whatsapp

Saadet, yerel seçimler için sahaya iniyor

SİYASET 27.02.2019 - 02:14, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Saadet, yerel seçimler için sahaya iniyor

Saadet Partisi 31 Mart yerel seçimlerini kazanabilmek için sahaya iniyor. Eski garaj civarında seçim bürosunu açan SAADET Partisi(SP) Seydişehir İlçe Başkanı Hayri Yılmaz, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlere gece gündüz çalışacaklarını söyledi. Seydişehir İlçe Teşkilatı olarak, Belediye Başkan Adayı Raşit Nergiz ile sahada olacaklarını belirten Yılmaz, ‘’Saadet Partili kadroların tek bir derdi bu ülkeye, bu millete olan hizmet aşkı, hizmet sevdasıdır. Saadet Partisi, siyaseti mal ve ikbal için değil, şan ve şöhret için değil, makam ve mevki için değil, Allah rızası için yapan bir kadronun adıdır. Saadet Partisi kadroları Türkiye’nin umududur. Yılmak yok, bıkmak yok, yorulmak yok. 31 Mart’a kadar her yerde olacağız. Her sahada en aktif çalışmayı biz yapacağız. Her kapıya gideceğiz. Her eli tutacağız. Her yüreğe dokunacağız. Herkesi kucaklayacağız. İnşallah 1 Nisan sabahı yeni bir güne, yeni bir döneme, yeni bir Türkiye’ye uyanacağız. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır” diye konuştu. Çarenin saadet partisi olduğunu kaydeden Yılmaz, ‘’ Yolsuzluğun, rüşvetin, adam kayırmanın olmadığı, yetim hakkının yenmediği temiz belediyecilik için çare Saadet Partisi’dir.  Fakir fukaranın hakkının korunduğu bir yönetim için çare Saadet Partisi’dir. İşçinin, memurun, emeklinin, asgari ücretlinin yüzünün güldüğü, kutuplaşan değil kucaklaşan, kardeşlik yurdu bir Türkiye için çare Saadet Partisi’dir. Şartlar ve yaşanan gelişmeler ne olursa olsun hem ülkemiz hem de bütün insanlık bizim ayağa kalkmamızı beklemektedir. Bu sebeple biz bugün gelecekten umudunu kesen milyonların 'Çare Var' diyoruz” şeklinde konuştu. Seydişehir’in her sorununu çok iyi bildiklerini çözümü noktasında da proje hazırlıklarına başladıklarını anlatan Belediye Başkan Adayı Raşit Nergiz, "Seçim büromuzu açtık, rabbim utandırmasın. Birinci önceliğimiz istihdamı arttırmak, ekonomik sorunların çözümüne katkı sağlamak. Bu doğrultuda meclis üyelerimiz ile birlikte çalışmalarımıza da başladık. Ulaşımdan, alt yapıya kadar pek çok konuda tespit ettiğimiz eksiklikleri ortadan kaldıracak yeni projelerle de ilçemizi daha modern bir görünüme kavuşturacağız. İlçemizi daha iyi noktalara taşıyacağız" dedi.

Saadet Partisi 31 Mart yerel seçimlerini kazanabilmek için sahaya iniyor.

Eski garaj civarında seçim bürosunu açan SAADET Partisi(SP) Seydişehir İlçe Başkanı Hayri Yılmaz, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlere gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

Seydişehir İlçe Teşkilatı olarak, Belediye Başkan Adayı Raşit Nergiz ile sahada olacaklarını belirten Yılmaz, ‘’Saadet Partili kadroların tek bir derdi bu ülkeye, bu millete olan hizmet aşkı, hizmet sevdasıdır. Saadet Partisi, siyaseti mal ve ikbal için değil, şan ve şöhret için değil, makam ve mevki için değil, Allah rızası için yapan bir kadronun adıdır. Saadet Partisi kadroları Türkiye’nin umududur. Yılmak yok, bıkmak yok, yorulmak yok. 31 Mart’a kadar her yerde olacağız. Her sahada en aktif çalışmayı biz yapacağız. Her kapıya gideceğiz. Her eli tutacağız. Her yüreğe dokunacağız. Herkesi kucaklayacağız. İnşallah 1 Nisan sabahı yeni bir güne, yeni bir döneme, yeni bir Türkiye’ye uyanacağız. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır” diye konuştu.

Çarenin saadet partisi olduğunu kaydeden Yılmaz, ‘’ Yolsuzluğun, rüşvetin, adam kayırmanın olmadığı, yetim hakkının yenmediği temiz belediyecilik için çare Saadet Partisi’dir.  Fakir fukaranın hakkının korunduğu bir yönetim için çare Saadet Partisi’dir. İşçinin, memurun, emeklinin, asgari ücretlinin yüzünün güldüğü, kutuplaşan değil kucaklaşan, kardeşlik yurdu bir Türkiye için çare Saadet Partisi’dir. Şartlar ve yaşanan gelişmeler ne olursa olsun hem ülkemiz hem de bütün insanlık bizim ayağa kalkmamızı beklemektedir. Bu sebeple biz bugün gelecekten umudunu kesen milyonların 'Çare Var' diyoruz” şeklinde konuştu.

Seydişehir’in her sorununu çok iyi bildiklerini çözümü noktasında da proje hazırlıklarına başladıklarını anlatan Belediye Başkan Adayı Raşit Nergiz, "Seçim büromuzu açtık, rabbim utandırmasın. Birinci önceliğimiz istihdamı arttırmak, ekonomik sorunların çözümüne katkı sağlamak. Bu doğrultuda meclis üyelerimiz ile birlikte çalışmalarımıza da başladık. Ulaşımdan, alt yapıya kadar pek çok konuda tespit ettiğimiz eksiklikleri ortadan kaldıracak yeni projelerle de ilçemizi daha modern bir görünüme kavuşturacağız. İlçemizi daha iyi noktalara taşıyacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.