whatsapp

Saadet Partisinden basın toplantısı

SİYASET 04.02.2018 - 12:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Saadet Partisinden basın toplantısı

Seydişehir Saadet Partisi (SP) İlçe teşkilatında basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında buluştu.
Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanı Hayri Yılmaz, Afrinde Devam eden Zeytin dalı hareketinin başarılı olacağını belirterek bundan seçim yatırımı çıkarmamalıdır dedi. Zeytin dalı hereketinin birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesini isteyen Başkan Hayrı Yılmaz, ‘’Bu coğrafyayı kendi çıkarları için kan gölüne çeviren küresel emperyalizmdir. Afrin operasyonunu önemsiyoruz. Çünkü ABD’ ye karşı yapılıyor. Hükümetten de ABD ile stratejik ortak değiliz açıklamasını bekliyoruz’’diye konuştu. İslam ülkeleri ateş çemberi içerisinde olduğunu kaydeden Yılmaz, ‘’Darbelerin ve terörün merkezi İncirlik üssüdür. Kapatılmadığı müddetçe ülkemiz ve Ortadoğu asla huzur bulamaz. Bu ateşin sıçramadığı tek ülke İsrail’dir. Çünkü ateşin sahibi ırkçı emperyalizm ve siyonizmdir. İsrail devletini kuranlar Şimdi bölgede bulunan ülkeleri ve Türkiye’yi parçalayıp büyük İsrail devletini (BOP) kurmaya çalışıyorlar. Kurulan tuzaklara oynanan oyunlara dikkatli olmalıyız. Her zaman olduğu gibi bu uyarılarımızı bir kaedeşlik vazifesi olarak yapıyoruz’’dedi.
Seydişehir Saadet Partisi (SP) İlçe teşkilatında basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında buluştu.

Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanı Hayri Yılmaz, Afrinde Devam eden Zeytin dalı hareketinin başarılı olacağını belirterek bundan seçim yatırımı çıkarmamalıdır dedi.

Zeytin dalı hereketinin birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesini isteyen Başkan Hayrı Yılmaz, ‘’Bu coğrafyayı kendi çıkarları için kan gölüne çeviren küresel emperyalizmdir. Afrin operasyonunu önemsiyoruz. Çünkü ABD’ ye karşı yapılıyor. Hükümetten de ABD ile stratejik ortak değiliz açıklamasını bekliyoruz’’diye konuştu.

İslam ülkeleri ateş çemberi içerisinde olduğunu kaydeden Yılmaz, ‘’Darbelerin ve terörün merkezi İncirlik üssüdür. Kapatılmadığı müddetçe ülkemiz ve Ortadoğu asla huzur bulamaz. Bu ateşin sıçramadığı tek ülke İsrail’dir. Çünkü ateşin sahibi ırkçı emperyalizm ve siyonizmdir. İsrail devletini kuranlar Şimdi bölgede bulunan ülkeleri ve Türkiye’yi parçalayıp büyük İsrail devletini (BOP) kurmaya çalışıyorlar. Kurulan tuzaklara oynanan oyunlara dikkatli olmalıyız. Her zaman olduğu gibi bu uyarılarımızı bir kaedeşlik vazifesi olarak yapıyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.