whatsapp

Rus Komünist partisinden Maçoğluna tebrik

SİYASET 02.04.2019 - 13:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Rus Komünist partisinden Maçoğluna tebrik

Rusya Federasyonu Komünist Partisi’nden Fatih Mehmet Maçoğlu’na tebrik. Dersim’in, Türkiye Komünist Partisi’nin yerel seçimleri kazandığı tek il olmasını değerlendiren Rusya Federasyonu Komünist Partisi’nden Kalaşnikov, bu başarının TKP’nin gelecekteki zaferlerin ilk habercisi olduğunu belirtti. KPRF Merkez Komite Başkanlığı Üyesi ve Uluslararası ve Ekonomik İlişkilerden Sorumlu Merkez Komite Sekreteri Leonid Kalaşnikov, açıklamasında, Tunceli Belediye Başkanı seçilen TKP’li Fatih Mehmet Maçoğlu’nu kutlayarak, “Türkiye’deki sıkı rekabeti dikkate alırsak komünist vekilin zaferi çok önemli bir olay” dedi.  Kalaşnikov, “TKP’nin bu başarısı, Komünist partinin gelecekte diğer illerde elde edeceği zaferlerin ilk habercisi olabilir” diye konuştu. KPRF ve TKP arasındaki işbirliğinin yüksek düzeyde olduğunun altını çizen Rus siyasetçi, iki partinin sıkça görüştüğünü ve ortak etkinliklere katıldığını hatırlattı.

Rusya Federasyonu Komünist Partisi’nden Fatih Mehmet Maçoğlu’na tebrik.

Dersim’in, Türkiye Komünist Partisi’nin yerel seçimleri kazandığı tek il olmasını değerlendiren Rusya Federasyonu Komünist Partisi’nden Kalaşnikov, bu başarının TKP’nin gelecekteki zaferlerin ilk habercisi olduğunu belirtti.

KPRF Merkez Komite Başkanlığı Üyesi ve Uluslararası ve Ekonomik İlişkilerden Sorumlu Merkez Komite Sekreteri Leonid Kalaşnikov, açıklamasında, Tunceli Belediye Başkanı seçilen TKP’li Fatih Mehmet Maçoğlu’nu kutlayarak, “Türkiye’deki sıkı rekabeti dikkate alırsak komünist vekilin zaferi çok önemli bir olay” dedi. 

Kalaşnikov, “TKP’nin bu başarısı, Komünist partinin gelecekte diğer illerde elde edeceği zaferlerin ilk habercisi olabilir” diye konuştu. KPRF ve TKP arasındaki işbirliğinin yüksek düzeyde olduğunun altını çizen Rus siyasetçi, iki partinin sıkça görüştüğünü ve ortak etkinliklere katıldığını hatırlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.