whatsapp

Rögar kapakları çalındı

ASAYİŞ 18.01.2018 - 09:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Rögar kapakları çalındı

Seydişehir kent merkezi ve mahallelerdeki yolların üzerine konulan çok sayıda yağmur suyu ızgarası ve rögar kapakları kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındığı bildirildi.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, hırsızların kendilerini zor durumda bıraktığını belirterek, insanların canı ve malı için ciddi bir tehdit oluşturduğunu söyledi. Izgaraların satılmak üzere çalınmış olabileceğini belirten Başkan Tutal" Yağmur suyu ızgaraları yayaların ve yine araçların geçiş yolu üzerinde. Dolayısıyla kapaksız kalan bu delikler hayati tehlike oluşturuyor. Hem sürücülerimizin hem de insanlarımızın dikkatli olmaları önem taşıyor. En ufak bir dikkatsizlik arzu etmediğimiz kötü sonuçlar doğurabilir. Çalınanların yerine yeni kapak ve ızgaraları yerleştirene kadar sürücülerimizden ve vatandaşlardan dikkatli olmalarını istiyoruz."dedi.
Seydişehir kent merkezi ve mahallelerdeki yolların üzerine konulan çok sayıda yağmur suyu ızgarası ve rögar kapakları kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındığı bildirildi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, hırsızların kendilerini zor durumda bıraktığını belirterek, insanların canı ve malı için ciddi bir tehdit oluşturduğunu söyledi.

Izgaraların satılmak üzere çalınmış olabileceğini belirten Başkan Tutal" Yağmur suyu ızgaraları yayaların ve yine araçların geçiş yolu üzerinde. Dolayısıyla kapaksız kalan bu delikler hayati tehlike oluşturuyor. Hem sürücülerimizin hem de insanlarımızın dikkatli olmaları önem taşıyor. En ufak bir dikkatsizlik arzu etmediğimiz kötü sonuçlar doğurabilir. Çalınanların yerine yeni kapak ve ızgaraları yerleştirene kadar sürücülerimizden ve vatandaşlardan dikkatli olmalarını istiyoruz."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.