whatsapp

Recep Konuk Seydişehir’de

SİVİL TOPLUM 12.09.2017 - 22:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Recep Konuk Seydişehir’de

AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köy işleri Komisyonu Başkanı ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, Seydişehir’de sevgi seliyle karşılandı.
Davul zurnayla karşılanan Recep Konuk Belediye düğün salonunda yapılan toplantıda Konya Pancar Ekicileri Kooperatifinin genel kurulunda aday olmuş sonra çekilmiş biri olmadığını söyledi. Zor bir karar verdiğini üreticinin kendisini bırakmadığını ifade eden Konuk, ‘’Aday olmuş çekilmiş değilim. Kendim zor bir karar alarak Anadolu’nun bağrından çok yürekli yiğitler vardır emaneti onlara teslim edelim diye düşündüm. Ben bu kararımı Başbakanıma ve Cumhurbaşkanıma da söyledim Bana bir kez daha düşün öyle karar ver dediler. Üreticiler de tavrını koyunca gitmeye kimsenin rızasını alamadım. Gereğini yaptık. Yola devam kararı aldık. Bugüne kadar üreticilerimizin ürettiklerini sanayi tesisi kurarak değerlendirdik. Gelirlerini artırdık. Aynı heyecan ile çalışmaya birlikte devam edeceğiz’’dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köy işleri Komisyonu Başkanı ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, Seydişehir’de sevgi seliyle karşılandı.

Davul zurnayla karşılanan Recep Konuk Belediye düğün salonunda yapılan toplantıda Konya Pancar Ekicileri Kooperatifinin genel kurulunda aday olmuş sonra çekilmiş biri olmadığını söyledi.

Zor bir karar verdiğini üreticinin kendisini bırakmadığını ifade eden Konuk, ‘’Aday olmuş çekilmiş değilim. Kendim zor bir karar alarak Anadolu’nun bağrından çok yürekli yiğitler vardır emaneti onlara teslim edelim diye düşündüm. Ben bu kararımı Başbakanıma ve Cumhurbaşkanıma da söyledim Bana bir kez daha düşün öyle karar ver dediler. Üreticiler de tavrını koyunca gitmeye kimsenin rızasını alamadım. Gereğini yaptık. Yola devam kararı aldık. Bugüne kadar üreticilerimizin ürettiklerini sanayi tesisi kurarak değerlendirdik. Gelirlerini artırdık. Aynı heyecan ile çalışmaya birlikte devam edeceğiz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.