whatsapp

Ramazan geceleri caddeler sakin

SİVİL TOPLUM 08.05.2020 - 02:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ramazan geceleri caddeler sakin

Seydişehir’de her yıl ramazan ayında trafiğe kapatılan Atatürk Caddesi ve diğer hareketli caddeler bu yıl korona virüs salgını nedeniyle en sakin gecelerini geçiriyor. Ramazan gecelerinde tüm ilçe halkının akın ettiği caddeler şimdiler de bomboş. Geceleri herhangi bir yasak olmamasına karşın vatandaşların dışarı çıkmadıkları gözlenirken, Cadde üzerlerindeki işyerlerinin kapalı olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Polisler ise gündüz olduğu gibi gece de kontrollerini sürdürürken tek tük rastlanan vatandaşları hem uyarıyor hem de ateşlerini ölçmeye devam ediyorlar.   Geceleri sakin olduğu kadar gündüzleri de insan hareketliliğinin çok az olduğu gözlemleniyor.  Son haftalarda milli egemenlik ve Sadi Irmak, Uludağ, Hürriyet caddelerinde insanların sosyal mesafe kurallarına pek dikkat etmediği gözlenirken, Ramazan dolayısıyla çarşıya çıkan insan sayısında ciddi bir artış olduğu da dikkatlerden kaçmıyor.

Seydişehir’de her yıl ramazan ayında trafiğe kapatılan Atatürk Caddesi ve diğer hareketli caddeler bu yıl korona virüs salgını nedeniyle en sakin gecelerini geçiriyor.

Ramazan gecelerinde tüm ilçe halkının akın ettiği caddeler şimdiler de bomboş. Geceleri herhangi bir yasak olmamasına karşın vatandaşların dışarı çıkmadıkları gözlenirken, Cadde üzerlerindeki işyerlerinin kapalı olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Polisler ise gündüz olduğu gibi gece de kontrollerini sürdürürken tek tük rastlanan vatandaşları hem uyarıyor hem de ateşlerini ölçmeye devam ediyorlar.  

Geceleri sakin olduğu kadar gündüzleri de insan hareketliliğinin çok az olduğu gözlemleniyor.  Son haftalarda milli egemenlik ve Sadi Irmak, Uludağ, Hürriyet caddelerinde insanların sosyal mesafe kurallarına pek dikkat etmediği gözlenirken, Ramazan dolayısıyla çarşıya çıkan insan sayısında ciddi bir artış olduğu da dikkatlerden kaçmıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.