whatsapp

Ramazan geceleri

BELEDİYE 09.06.2018 - 09:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ramazan geceleri

Seydişehir Belediyesinin düzenlediği Ramazan etkinliklerinin son haftasında tasavvuf musikisinin ünlü ismi Eşref Ziya Terzi sahne aldı.
Milli irade meydanında düzenlenen konseri Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve çok sayıda vatandaş izledi.  Konserde Eşref Ziya Terzi'nin şehitler için söylediği "Ez Oğlum" ve "Şehit Tahtında Rabbe Gülümser" ilahileri dinleyenleri duygulandırdı. Ramazan ayının son ilahi konseri olduğunu belirten Başkan Mehmet Tutal, konuşmasında Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışmanın sembolü olduğunu vurguladı. Vatandaşların ilgi ve alakalarına teşekkür eden Başkan Tutal, "Allah'ın izniyle bu milleti kimse yıkamayacak. Her türlü oyun oynanıyor ama önümüzdeki 24 Haziran sürecinden de dimdik çıkacağız ve büyük Türkiye olma yolunda ilerleyeceğiz. " diye konuştu.
Seydişehir Belediyesinin düzenlediği Ramazan etkinliklerinin son haftasında tasavvuf musikisinin ünlü ismi Eşref Ziya Terzi sahne aldı.

Milli irade meydanında düzenlenen konseri Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve çok sayıda vatandaş izledi. 

Konserde Eşref Ziya Terzi'nin şehitler için söylediği "Ez Oğlum" ve "Şehit Tahtında Rabbe Gülümser" ilahileri dinleyenleri duygulandırdı.

Ramazan ayının son ilahi konseri olduğunu belirten Başkan Mehmet Tutal, konuşmasında Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışmanın sembolü olduğunu vurguladı.

Vatandaşların ilgi ve alakalarına teşekkür eden Başkan Tutal, "Allah'ın izniyle bu milleti kimse yıkamayacak. Her türlü oyun oynanıyor ama önümüzdeki 24 Haziran sürecinden de dimdik çıkacağız ve büyük Türkiye olma yolunda ilerleyeceğiz. " diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.