whatsapp

Ramazan geceleri

BELEDİYE 26.05.2018 - 12:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ramazan geceleri

Seydişehir Belediyesinin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği Aykut Kuşkaya dinletisinde sanatçı söylediği en güzel ilahi ve ezgilerle sevenlerine keyifli bir akşam yaşattı.
Milli irade meydanında düzenlenen programda Kuşkaya sevilen eserlerini ve şiirlerini söylerken, vatandaşlardan büyük beğeni topladı.  İlahi ve tasavvuf musikisi eserlerinden oluşan repertuarı ile gönülleri mest eden Kuşkaya, dinletinin ardından alkış yağmuruna tutuldu.  Sanatçıya plaket veren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Ramazan ayı kardeşliğin, sevginin ve yardımlaşmanın arttığı bereket ve rahmet ayıdır. Bu ay içerisinde biz de Belediye olarak vatandaşlarımız için bu tür programlar düzenliyoruz. Aykut Kuşkaya da şiir ve ilahileriyle gerçekten yüreklere dokunan bir sanatçı. Bu programımıza gelen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum ve Ramazan ayı boyunca yapacağımız programlara davet ediyorum" dedi.  Etkinliğe, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Seydişehir Belediyesinin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği Aykut Kuşkaya dinletisinde sanatçı söylediği en güzel ilahi ve ezgilerle sevenlerine keyifli bir akşam yaşattı.

Milli irade meydanında düzenlenen programda Kuşkaya sevilen eserlerini ve şiirlerini söylerken, vatandaşlardan büyük beğeni topladı. 

İlahi ve tasavvuf musikisi eserlerinden oluşan repertuarı ile gönülleri mest eden Kuşkaya, dinletinin ardından alkış yağmuruna tutuldu. 

Sanatçıya plaket veren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Ramazan ayı kardeşliğin, sevginin ve yardımlaşmanın arttığı bereket ve rahmet ayıdır. Bu ay içerisinde biz de Belediye olarak vatandaşlarımız için bu tür programlar düzenliyoruz. Aykut Kuşkaya da şiir ve ilahileriyle gerçekten yüreklere dokunan bir sanatçı. Bu programımıza gelen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum ve Ramazan ayı boyunca yapacağımız programlara davet ediyorum" dedi. 

Etkinliğe, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.