whatsapp

Ramazan davulcularının mesaisi başladı

SİVİL TOPLUM 16.05.2018 - 18:58, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ramazan davulcularının mesaisi başladı

Seydişehirliler ramazan ayının ilk sahuruna davul sesiyle uyandı.
Belediye tarafından görevlendirilen 16 davulcu ramazan süresince her gece halkı davul sesiyle sahura kaldıracak. Ulukapı Mahallesinin ramazan davulcularından Muhammed Arıcı (22), yaptığı açıklamada, 01.00-03.00 saatlerinde sokakları tek tek dolaşarak vatandaşları uyandıracağını söyledi. 16 yaşından bu yana davulculuk yaptığını, ayrıca düğünlere gidip çaldığını belirten Arıcı, " Ticaret Meslek Lisesi Mezunuyum. Davul çalmayı meslek edindik. Bu yıl Belediye bana da görev verdi.  Ulukapı Mahallesinde vatandaşlarımızı bir ay boyunca manilerle sahura kaldıracağız." dedi.
Seydişehirliler ramazan ayının ilk sahuruna davul sesiyle uyandı.

Belediye tarafından görevlendirilen 16 davulcu ramazan süresince her gece halkı davul sesiyle sahura kaldıracak.

Ulukapı Mahallesinin ramazan davulcularından Muhammed Arıcı (22), yaptığı açıklamada, 01.00-03.00 saatlerinde sokakları tek tek dolaşarak vatandaşları uyandıracağını söyledi.

16 yaşından bu yana davulculuk yaptığını, ayrıca düğünlere gidip çaldığını belirten Arıcı, " Ticaret Meslek Lisesi Mezunuyum. Davul çalmayı meslek edindik. Bu yıl Belediye bana da görev verdi.  Ulukapı Mahallesinde vatandaşlarımızı bir ay boyunca manilerle sahura kaldıracağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.