whatsapp

Ramazan ayı öncesi camiler temizleniyor

BELEDİYE 02.05.2019 - 16:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ramazan ayı öncesi camiler temizleniyor

Seydişehir Belediyesi her yıl Ramazan ayı öncesi olduğu gibi ilçe merkezindeki camilerde temizlik çalışması yaparak ibadethaneleri Ramazan'a hazırlıyor. Seydişehir Belediyesi, tüm ilçedeki cami ve mescitlerde rutin olarak yapılan çevre temizliği ve iç kısımlarının temizlenmesi çalışmasını Ramazan ayı öncesinde başlattı. Görevliler tarafından camilerdeki halılardan raflara, tablolardan avizelere kadar geniş çaplı bir temizlik çalışması yapılıyor. Cami ve mescitlerdeki halılar yerlerinden kaldırılmadan bulunduğu alanlarda yıkanarak temizlendikten sonra halılara gül suyu sıkılıyor. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla sağlıklı bir şekilde ibadet etmeleri için Ramazan ayı öncesinde camilerimizde temizlik çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi. Camilerin temiz olması ve güzel kokması için gül suyuyla dezenfekte ettiklerini ifade eden Tutal, şöyle konuştu: “İbadethane ve çevresinin temizliği konusunda belediyelere büyük görev düşüyor. Tüm camilerimizin çevre düzenlemesi çalışmalarının yanı sıra ibadethanelerimizde rutin temizlik çalışmaları da yapıyoruz. Ramazan ayı öncesinde Belediye sınırları içerisinde bulunan cami ve mescitlerimiz profesyonel temizlik ekipleri tarafından temiz ve hijyenik hale getirilerek gül suyu sıkılıyor.”

Seydişehir Belediyesi her yıl Ramazan ayı öncesi olduğu gibi ilçe merkezindeki camilerde temizlik çalışması yaparak ibadethaneleri Ramazan'a hazırlıyor.

Seydişehir Belediyesi, tüm ilçedeki cami ve mescitlerde rutin olarak yapılan çevre temizliği ve iç kısımlarının temizlenmesi çalışmasını Ramazan ayı öncesinde başlattı. Görevliler tarafından camilerdeki halılardan raflara, tablolardan avizelere kadar geniş çaplı bir temizlik çalışması yapılıyor. Cami ve mescitlerdeki halılar yerlerinden kaldırılmadan bulunduğu alanlarda yıkanarak temizlendikten sonra halılara gül suyu sıkılıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla sağlıklı bir şekilde ibadet etmeleri için Ramazan ayı öncesinde camilerimizde temizlik çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi.

Camilerin temiz olması ve güzel kokması için gül suyuyla dezenfekte ettiklerini ifade eden Tutal, şöyle konuştu:

“İbadethane ve çevresinin temizliği konusunda belediyelere büyük görev düşüyor. Tüm camilerimizin çevre düzenlemesi çalışmalarının yanı sıra ibadethanelerimizde rutin temizlik çalışmaları da yapıyoruz. Ramazan ayı öncesinde Belediye sınırları içerisinde bulunan cami ve mescitlerimiz profesyonel temizlik ekipleri tarafından temiz ve hijyenik hale getirilerek gül suyu sıkılıyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.