whatsapp

PTT şubesi yoğunluk yaşıyor

SİVİL TOPLUM 16.05.2020 - 01:12, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

PTT şubesi yoğunluk yaşıyor

Seydişehir PTT şubesi maaş ödemelerinden kargoya kadar her türlü işlemlerde yoğunluk yaşıyor. Çalışanlar ise vatandaşların işlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor. Yeni tip korona virüs salgın hastalığı nedeniyle vatandaşlar içeriye sınırlı alınırken ödemeler nedeniyle şubeye gelen vatandaşlar, PTT önünde uzun kuyruk oluşturarak sıranın kendisine gelmesini bekliyor. Korona virüs tedbirleri kapsamında maskelerini takan vatandaşlar, sosyal mesafe kurallarına da dikkat ediyorlar. Vatandaşların tek tek içeriye alındığı şubede maskesiz girişe izin verilmezken, vatandaşlar ateşi ölçüldükten sonra işlem yapılacak gişeye yönlendiriliyor. İşlemini tamamlayan vatandaşlar tekrar ateşi ölçüldükten sonra dışarı çıkmasına izin veriliyor.  Korona virüs salgın hastalığına karşı halkın sağlığı ve çalışanların sağlığını korumak için tedbirlerin üst düzeye çıkarıldığı PTT Şubesi sürekli dezenfekte ediliyor. Vatandaşlar ise 2 şubeden birinin kapatılmasına tepki göstererek ikinci PTT şubesinin yeniden açılmasını istiyorlar.

Seydişehir PTT şubesi maaş ödemelerinden kargoya kadar her türlü işlemlerde yoğunluk yaşıyor. Çalışanlar ise vatandaşların işlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor.
Yeni tip korona virüs salgın hastalığı nedeniyle vatandaşlar içeriye sınırlı alınırken ödemeler nedeniyle şubeye gelen vatandaşlar, PTT önünde uzun kuyruk oluşturarak sıranın kendisine gelmesini bekliyor. Korona virüs tedbirleri kapsamında maskelerini takan vatandaşlar, sosyal mesafe kurallarına da dikkat ediyorlar. Vatandaşların tek tek içeriye alındığı şubede maskesiz girişe izin verilmezken, vatandaşlar ateşi ölçüldükten sonra işlem yapılacak gişeye yönlendiriliyor. İşlemini tamamlayan vatandaşlar tekrar ateşi ölçüldükten sonra dışarı çıkmasına izin veriliyor. 
Korona virüs salgın hastalığına karşı halkın sağlığı ve çalışanların sağlığını korumak için tedbirlerin üst düzeye çıkarıldığı PTT Şubesi sürekli dezenfekte ediliyor.

Vatandaşlar ise 2 şubeden birinin kapatılmasına tepki göstererek ikinci PTT şubesinin yeniden açılmasını istiyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.