whatsapp

Protokolden bayram ziyareti

BELEDİYE 26.05.2020 - 09:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Protokolden bayram ziyareti

Konya’nın Seydişehir ilçesinde protokol üyeleri tarafından Devlet hastanesine bayram ziyareti yapıldı.  Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve protokolün diğer üyeleri, Seydişehir Devlet Hastanesini ziyaret ederek, görevi başında olan sağlık çalışanlarının ve tedavisi devam eden hastalarının Ramazan Bayramı’nı tebrik ettiler.  Ramazan Bayramı münasebetiyle hastaneyi ziyaret eden protokol üyelerini Devlet Hastanesi Başhekimi Yardımcısı Dr. Yunus Açıkgöz, İdari ve mali işler müdürü Abdullah Ağılcı ve müdür yardımcısı Özgür Demirbaş karşıladı. Hastalara acil şifa dileyen Kaymakam Aydın Erdoğan, ‘’"Bayram dolayısı ile bir dizi ziyaretler yaptık. Bu ziyaretlerimizin kapsamında Hastanemizin personelini ve yatan vatandaşlarımızı ziyaret ederek bayramlaştık ve acil şifalar diledik" Ziyaretler, jandarma ve emniyet müdürlüğü ile devam etti. 

Konya’nın Seydişehir ilçesinde protokol üyeleri tarafından Devlet hastanesine bayram ziyareti yapıldı. 
Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve protokolün diğer üyeleri, Seydişehir Devlet Hastanesini ziyaret ederek, görevi başında olan sağlık çalışanlarının ve tedavisi devam eden hastalarının Ramazan Bayramı’nı tebrik ettiler. 

Ramazan Bayramı münasebetiyle hastaneyi ziyaret eden protokol üyelerini Devlet Hastanesi Başhekimi Yardımcısı Dr. Yunus Açıkgöz, İdari ve mali işler müdürü Abdullah Ağılcı ve müdür yardımcısı Özgür Demirbaş karşıladı.

Hastalara acil şifa dileyen Kaymakam Aydın Erdoğan, ‘’"Bayram dolayısı ile bir dizi ziyaretler yaptık. Bu ziyaretlerimizin kapsamında Hastanemizin personelini ve yatan vatandaşlarımızı ziyaret ederek bayramlaştık ve acil şifalar diledik"

Ziyaretler, jandarma ve emniyet müdürlüğü ile devam etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.