whatsapp

Polisten Öğrencilere Yardım

EĞİTİM 26.09.2017 - 11:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Polisten Öğrencilere Yardım

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü 60 okulda 200 ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye ve giyim yardımı yaptı.
Seydişehir İlçe  Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında,  ilçedeki okullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım yaptı. Kaymakamlık salonunda, kalem, defter, kitap, test, hikâye kitapçıkları ve giyim malzemelerinden oluşan erzak dağıtıldı. İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, polisin sadece insanların güvenliğini sağlamakla yetinmediğini, yeri geldiğinde imkânlar dâhilinde yardımlarda da bulunabileceğini söyledi. Projenin bundan sonra da devam edeceğini ifade eden Özdemir, "Elimizden geldiğince halkın yanında yer alıyoruz. Halkla sohbet ediyor, onların sorununu dinliyor ve sorunlara çözüm arıyoruz. Bugün de öğrencilerimizle birlikteyiz. İmkânlar dâhilinde öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. " Kaymakam Aydın Erdoğan, kampanyanın çok anlamlı olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir kibar ve okul müdürleri katıldı.
Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü 60 okulda 200 ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye ve giyim yardımı yaptı.

Seydişehir İlçe  Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında,  ilçedeki okullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım yaptı.

Kaymakamlık salonunda, kalem, defter, kitap, test, hikâye kitapçıkları ve giyim malzemelerinden oluşan erzak dağıtıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, polisin sadece insanların güvenliğini sağlamakla yetinmediğini, yeri geldiğinde imkânlar dâhilinde yardımlarda da bulunabileceğini söyledi.

Projenin bundan sonra da devam edeceğini ifade eden Özdemir, "Elimizden geldiğince halkın yanında yer alıyoruz. Halkla sohbet ediyor, onların sorununu dinliyor ve sorunlara çözüm arıyoruz. Bugün de öğrencilerimizle birlikteyiz. İmkânlar dâhilinde öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. "

Kaymakam Aydın Erdoğan, kampanyanın çok anlamlı olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir kibar ve okul müdürleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.