whatsapp

Polis teşkilatımızın günlerini kutluyoruz

ASAYİŞ 11.04.2019 - 00:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Polis teşkilatımızın günlerini kutluyoruz

Toplumsal huzur ve güvenin düzenli bir şekilde sürdürülmesi, can ve mal güvenliğinin yasalar çerçevesinde korunması gibi yüksek bir sorumluluğu üstlenen Polis Teşkilatı, bu görevini 174 yıldır yerine getirmektedir. Devletimizin idari yapısında önemli bir yeri olan Türk Polis Teşkilatı Milletimizin huzuru, can ve mal güvenliği için fedakârca görev yapmaktadır. Halkın huzuru, güvenlik ve asayişin temini, devletimizin bütünlüğü için cefakârca hizmet veren Emniyet Teşkilatımızla gurur duymaktayız. Gücünü halktan ve kanunlardan alan, her türlü zorluğa ve olumsuzluğa göğüs gererek halkımızın can ve mal güvenliğini koruyan, suçluları bulup kanuna teslim eden Polis Teşkilatının haftasını kutluyor, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, tüm polislerimize ve değerli ailelerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Türk Polis Teşkilatımızın 174.Kuruluş Yıldönümünü en içten duygularımla kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Seydişehir Gündem

Toplumsal huzur ve güvenin düzenli bir şekilde sürdürülmesi, can ve mal güvenliğinin yasalar çerçevesinde korunması gibi yüksek bir sorumluluğu üstlenen Polis Teşkilatı, bu görevini 174 yıldır yerine getirmektedir.
Devletimizin idari yapısında önemli bir yeri olan Türk Polis Teşkilatı Milletimizin huzuru, can ve mal güvenliği için fedakârca görev yapmaktadır.

Halkın huzuru, güvenlik ve asayişin temini, devletimizin bütünlüğü için cefakârca hizmet veren Emniyet Teşkilatımızla gurur duymaktayız. Gücünü halktan ve kanunlardan alan, her türlü zorluğa ve olumsuzluğa göğüs gererek halkımızın can ve mal güvenliğini koruyan, suçluları bulup kanuna teslim eden Polis Teşkilatının haftasını kutluyor, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, tüm polislerimize ve değerli ailelerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Türk Polis Teşkilatımızın 174.Kuruluş Yıldönümünü en içten duygularımla kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Seydişehir Gündem

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.