whatsapp

Polis teşkilatı 174 yaşında

ASAYİŞ 10.04.2019 - 12:15, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Polis teşkilatı 174 yaşında

Türk Polis Teşkilatının 174. yılı nedeniyle Seydişehir Emniyet Müdürlüğü, Atatürk anıtı önünde tören düzenledi. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ile başlayan ve ardından çelenk koyma töreniyle devam etti. Törende konuşan İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Her polis üniformasını gururla taşıdığını söyledi. Özdemir: " Bu şanlı üniformayı 174 yıldır üzerinde taşıyan değerli meslektaşlarımızın ardından gelmek bizler için en büyük gurur kaynağı. Bundan sonra gelecek personelimiz de gururla taşıyacaklar. Şehitlerimize Allahtan rahmet, Gazilerimize, emeklilerimize sağlık sıhhat diliyorum, uzun ömürler diliyorum. Milletimizden aldığımız gücü hiçbir baskı altında kalmadan bu zamana kadar devam ettirdik, bundan sonra da devam ettireceğimize inancım tamdır.”  Polis Haftası, hafta boyunca çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Türk Polis Teşkilatının 174. yılı nedeniyle Seydişehir Emniyet Müdürlüğü, Atatürk anıtı önünde tören düzenledi.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ile başlayan ve ardından çelenk koyma töreniyle devam etti.

Törende konuşan İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Her polis üniformasını gururla taşıdığını söyledi.

Özdemir: " Bu şanlı üniformayı 174 yıldır üzerinde taşıyan değerli meslektaşlarımızın ardından gelmek bizler için en büyük gurur kaynağı. Bundan sonra gelecek personelimiz de gururla taşıyacaklar. Şehitlerimize Allahtan rahmet, Gazilerimize, emeklilerimize sağlık sıhhat diliyorum, uzun ömürler diliyorum. Milletimizden aldığımız gücü hiçbir baskı altında kalmadan bu zamana kadar devam ettirdik, bundan sonra da devam ettireceğimize inancım tamdır.”

 Polis Haftası, hafta boyunca çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.