whatsapp

Polis ekiplerinden maske denetimi

ASAYİŞ 27.06.2020 - 01:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Polis ekiplerinden maske denetimi

Maske takma zorunluluğunun yürürlüğe girmesiyle Seydişehir’de polis denetimlerini sıklaştırdı. Seyyid Harun Bulvarında kontrol gerçekleştiren ekipler, maske takmayanları uyarırken para cezası da uyguladı. Korona tedbirleri kapsamında yapılan denetimlerde, Özellikle servis araçları üzerine yoğunlaşan ekipler, araç içerisindeki yolcularda ateş ölçümü, sosyal mesafe kuralı ve maske kullanımı konusunda kontrolleri gerçekleştirdi. Trafiğin de kontrol edildiği uygulamalarda, araç sürücülerine kurallara uymaları ve kendi sağlıkları için maske takmaları konusunda uyarılarda bulunuldu. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, maske denetiminin şehrin birçok noktasında sıkı şekilde sürdürüleceği belirtildi.

Maske takma zorunluluğunun yürürlüğe girmesiyle Seydişehir’de polis denetimlerini sıklaştırdı.

Seyyid Harun Bulvarında kontrol gerçekleştiren ekipler, maske takmayanları uyarırken para cezası da uyguladı.

Korona tedbirleri kapsamında yapılan denetimlerde, Özellikle servis araçları üzerine yoğunlaşan ekipler, araç içerisindeki yolcularda ateş ölçümü, sosyal mesafe kuralı ve maske kullanımı konusunda kontrolleri gerçekleştirdi. Trafiğin de kontrol edildiği uygulamalarda, araç sürücülerine kurallara uymaları ve kendi sağlıkları için maske takmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, maske denetiminin şehrin birçok noktasında sıkı şekilde sürdürüleceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.