whatsapp

Polis 1 kilo 160 gram esrar yakaladı

ASAYİŞ 20.01.2019 - 21:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Polis 1 kilo 160 gram esrar yakaladı

Konya’nın Seydişehir İlçesinde, Emniyet Müdürlüğü asayiş büro ekipleri uygulama yaptıkları esnada N. Öztürk adlı kişide 1 kilo 160 gr esrar ve terazi ile yakaladı. Seydişehir-Konya karayolunun 32. kilometresinde bir barakada uyuşturucu satıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Takibe aldıkları baraka içerisinde arama yapan ekipler, N. Öztürk’ü 1 kilo 160 gram esrar ve hassas teraziyle birlikte ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan N. Öztürk'ün Emniyetteki soruşturması sürüyor.

Konya’nın Seydişehir İlçesinde, Emniyet Müdürlüğü asayiş büro ekipleri uygulama yaptıkları esnada N. Öztürk adlı kişide 1 kilo 160 gr esrar ve terazi ile yakaladı.

Seydişehir-Konya karayolunun 32. kilometresinde bir barakada uyuşturucu satıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Takibe aldıkları baraka içerisinde arama yapan ekipler, N. Öztürk’ü 1 kilo 160 gram esrar ve hassas teraziyle birlikte ele geçirdi.

Olayla ilgili gözaltına alınan N. Öztürk'ün Emniyetteki soruşturması sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.