whatsapp

Piyasaya Sahte Para Süren Şahıslar Tutuklandı

ASAYİŞ 02.06.2017 - 20:14, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Piyasaya Sahte Para Süren Şahıslar Tutuklandı

Seydişehir’de piyasaya sahte para sürdükleri iddiasıyla mahkemeye çıkarılan 2 şüpheli tutuklandı.
Seydişehir ilçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edilen G.T ve T.C.E çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Seydişehir ve Beyşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları ortak operasyonda Seydişehir'de piyasaya sahte para sürdükleri iddia edilen 2 kişiyi Beyşehir'de yakalamış, şüphelilerin otomobillerinde ve üstlerinde yapılan aramada 11 bin 540 lira sahte para ele geçirilmişti.
Seydişehir’de piyasaya sahte para sürdükleri iddiasıyla mahkemeye çıkarılan 2 şüpheli tutuklandı.

Seydişehir ilçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edilen G.T ve T.C.E çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Seydişehir ve Beyşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları ortak operasyonda Seydişehir'de piyasaya sahte para sürdükleri iddia edilen 2 kişiyi Beyşehir'de yakalamış, şüphelilerin otomobillerinde ve üstlerinde yapılan aramada 11 bin 540 lira sahte para ele geçirilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.