whatsapp

Pınarbaşı’na hizmet için aday oldum

SİVİL TOPLUM 21.03.2019 - 16:10, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Pınarbaşı’na hizmet için aday oldum

31 Mart seçimlerine hızlı ve iddialı bir şekilde hazırlandığını belirten Pınarbaşı Mahallesi Muhtar Adayı Necati Gündüz, sorunların çözümü için muhtar adayı olduğunu söyledi. Doğup büyüdüğü mahallesine hizmete talipli olduğunu kaydeden evli ve 2 çocuk babası 36 yaşındaki Necati Gündüz, destek verildiği takdirde semt sakinlerinin sorunlarıyla yakından ilgileneceğini belirtti. Mahallesinin gelişmesi için projelerinin olduğunu dile getiren Necati Gündüz, ‘’ Pınarbaşı mahallesinin daha da yaşanabilir hale gelmesi için de sürekli yerel yönetimle diyalog içinde olacağım. Sorunlarının tümünü çözmeyi söz veriyorum” diye konuştu. Pınarbaşı Mahallesi bugüne kadar hizmetlerden yeteri kadar yararlanmadığını kaydeden Gündüz, ‘’Mahallemin eğitim, sağlık, spor gibi her vatandaşımızın yararlanabileceği bir dizi projeyi hayata geçirmek için de şimdiden kolları sıvadım. Hizmet için bu yola çıktım. Derdimiz, sevincimiz, hüznümüz ortaktır. Aynı sorunları hep birlikte yaşıyoruz. Bu işi başarabilirim diye aday oldum. Görev verildiği takdirde seçmenlerin 7/24 ulaşabileceği ve mahallemizde yaşayan sakinlerin tüm hizmetlerden yararlanabilmesi için yoğun çaba sarf edeceğim. Semt sakinlerinden destek bekliyorum.” Dedi.

31 Mart seçimlerine hızlı ve iddialı bir şekilde hazırlandığını belirten Pınarbaşı Mahallesi Muhtar Adayı Necati Gündüz, sorunların çözümü için muhtar adayı olduğunu söyledi.

Doğup büyüdüğü mahallesine hizmete talipli olduğunu kaydeden evli ve 2 çocuk babası 36 yaşındaki Necati Gündüz, destek verildiği takdirde semt sakinlerinin sorunlarıyla yakından ilgileneceğini belirtti.

Mahallesinin gelişmesi için projelerinin olduğunu dile getiren Necati Gündüz, ‘’ Pınarbaşı mahallesinin daha da yaşanabilir hale gelmesi için de sürekli yerel yönetimle diyalog içinde olacağım. Sorunlarının tümünü çözmeyi söz veriyorum” diye konuştu.

Pınarbaşı Mahallesi bugüne kadar hizmetlerden yeteri kadar yararlanmadığını kaydeden Gündüz, ‘’Mahallemin eğitim, sağlık, spor gibi her vatandaşımızın yararlanabileceği bir dizi projeyi hayata geçirmek için de şimdiden kolları sıvadım. Hizmet için bu yola çıktım. Derdimiz, sevincimiz, hüznümüz ortaktır. Aynı sorunları hep birlikte yaşıyoruz. Bu işi başarabilirim diye aday oldum. Görev verildiği takdirde seçmenlerin 7/24 ulaşabileceği ve mahallemizde yaşayan sakinlerin tüm hizmetlerden yararlanabilmesi için yoğun çaba sarf edeceğim. Semt sakinlerinden destek bekliyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.