whatsapp

Pazar yerlerine yeni düzenleme

BELEDİYE 06.04.2020 - 17:56, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Pazar yerlerine yeni düzenleme

Seydişehir belediyesi, Korona virüs tehlikesine karşı Pazar yerlerinde satış yapan yerli esnafa düzenleme getirdi. Başkan Mehmet Tutal, Korona virüs mücadele çalışmaları kapsamında Perşembe ve Pazar günü kurulan halk pazarında ilçe Hıfzıssıhha kararıyla yeni yeni düzenleme kararı alındığını söyledi. Başkan Tutal, yapılan düzenlemeyle birlikte Seydişehir’de ikamet eden pazarcıların pazarda eldiven ve maske kullanmak şartıyla tezgâh açabilecekleri belirtti. Şehir dışından gelen pazarcıların tezgâh açamayacaklarını kaydeden Tutal; ‘’İlçe Hıfzıssıha kurulu kararı gereği herkes kendi ilçesinde kalacağı için ilçe dışından gelecek olan esnaflarımız tezgâh açamayacaklardır. İlçeler arası geçişlerin yasak olması nedeniyle sadece ilçemizde ikamet eden esnaflarımız Çarşamba ve Perşembe günü kapalı pazar yerimizde tezgâh açabilecek.  Kızılcalar mahallemizde ise hemşerilerimiz pazar ve pazartesi günü alışveriş yapabilecekler. Yapılan düzenlemeyle birlikte Seydişehir’de ikamet eden pazarcılar pazarda eldiven ve maske kullanmak şartıyla, iki tezgâh arasındaki 3 metrelik sosyal mesafesini koruyarak tezgâh açabileceklerdir ”dedi.

Seydişehir belediyesi, Korona virüs tehlikesine karşı Pazar yerlerinde satış yapan yerli esnafa düzenleme getirdi.

Başkan Mehmet Tutal, Korona virüs mücadele çalışmaları kapsamında Perşembe ve Pazar günü kurulan halk pazarında ilçe Hıfzıssıhha kararıyla yeni yeni düzenleme kararı alındığını söyledi.

Başkan Tutal, yapılan düzenlemeyle birlikte Seydişehir’de ikamet eden pazarcıların pazarda eldiven ve maske kullanmak şartıyla tezgâh açabilecekleri belirtti.

Şehir dışından gelen pazarcıların tezgâh açamayacaklarını kaydeden Tutal; ‘’İlçe Hıfzıssıha kurulu kararı gereği herkes kendi ilçesinde kalacağı için ilçe dışından gelecek olan esnaflarımız tezgâh açamayacaklardır. İlçeler arası geçişlerin yasak olması nedeniyle sadece ilçemizde ikamet eden esnaflarımız Çarşamba ve Perşembe günü kapalı pazar yerimizde tezgâh açabilecek.  Kızılcalar mahallemizde ise hemşerilerimiz pazar ve pazartesi günü alışveriş yapabilecekler. Yapılan düzenlemeyle birlikte Seydişehir’de ikamet eden pazarcılar pazarda eldiven ve maske kullanmak şartıyla, iki tezgâh arasındaki 3 metrelik sosyal mesafesini koruyarak tezgâh açabileceklerdir ”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.