whatsapp

Parklara Türk büyüklerin isimleri verildi

BELEDİYE 01.06.2018 - 13:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Parklara Türk büyüklerin isimleri verildi

Seydişehir’deki parklara Türk büyüklerinin isimleri verilerek biyografileri eklendi.
 Seydişehir Belediye Meclisinin 2017 yılının Aralık ayında yaptığı toplantıda aldığı kararla 45 adet parka Türk büyüklerinin isimleri verilerek biyografi bilgileri eklendi. İlçe genelinde park, bahçe ve yeşil alanların daha da büyüyüp genişlemesine önem verdiklerini belirten Başkan Mehmet Tutal “. Devam eden yeşil alan ve park çalışmalarımızın yanı sıra, meclis üyelerimizle birlikte tamamlanan parklarımıza Türk tarihinde isim yapmış, vatan ve millet için gözlerini kırpmadan, canlarını feda etmiş büyüklerin isimlerini verdik ve ayrıca gençlerimizin okuyarak Türk büyüklerini hayatı ve kahramanlıklarını okumaları için biyografilerini ekledik. Bu vesile ile kültürümüzün ve tarihimizin temel taşları olan bu şahsiyetlerin gelecek kuşaklara aktarılmasını amaçlıyoruz. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.
Seydişehir’deki parklara Türk büyüklerinin isimleri verilerek biyografileri eklendi.

 Seydişehir Belediye Meclisinin 2017 yılının Aralık ayında yaptığı toplantıda aldığı kararla 45 adet parka Türk büyüklerinin isimleri verilerek biyografi bilgileri eklendi.

İlçe genelinde park, bahçe ve yeşil alanların daha da büyüyüp genişlemesine önem verdiklerini belirten Başkan Mehmet Tutal “. Devam eden yeşil alan ve park çalışmalarımızın yanı sıra, meclis üyelerimizle birlikte tamamlanan parklarımıza Türk tarihinde isim yapmış, vatan ve millet için gözlerini kırpmadan, canlarını feda etmiş büyüklerin isimlerini verdik ve ayrıca gençlerimizin okuyarak Türk büyüklerini hayatı ve kahramanlıklarını okumaları için biyografilerini ekledik. Bu vesile ile kültürümüzün ve tarihimizin temel taşları olan bu şahsiyetlerin gelecek kuşaklara aktarılmasını amaçlıyoruz. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.