whatsapp

Park ve bahçelerde damlama sistemi

BELEDİYE 16.06.2017 - 10:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Park ve bahçelerde damlama sistemi

Seydişehir Belediyesi tarafından ilçenin farklı bölgelerinde bulunan park, yeşil alan ve kaldırımlarda su, zaman ve enerji israfını önlemek için damlama sulama sistemi döşemesi çalışmaları başlatıldı.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karabulak kavşağından başlayan ve Tapu kavşağında sona erecek olan 2, 5 kilometrelik damlama sulama ve çimlendirme çalışmaları devam ediyor. Şehrin görselliği yanında sulama sisteminin de önemli olduğunu kaydeden Belediye başkanı Mehmet Tutal;" Merkezde 30, kırsal mahallelerimizde 39 parkımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.Park , yeşil alan ve çimlendirme çalışmalarımızı yaparken damlama sulama sitemini ön plana aldık. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin Karabulak Kavşağı ile Tapu Kavşağı arasında başlatmış olduğu 2.5 kilometrelik damlama sulama ve yeniden çimlendirme çalışmamız devam ediyor. Bu çalışmalarımızla zaman, personel, enerji ve en önemlisi de milli servetimiz olan su israfının önüne geçmiş olacağız. Gerek park ve yeşil alanlarımız, gerekse yol kenarlarındaki ağaçlarımız için damla sulama sistemine geçtik. Bu sistem sayesinde önemli ölçüde su ve enerji tasarrufu sağlamış olacağız" dedi.
Seydişehir Belediyesi tarafından ilçenin farklı bölgelerinde bulunan park, yeşil alan ve kaldırımlarda su, zaman ve enerji israfını önlemek için damlama sulama sistemi döşemesi çalışmaları başlatıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karabulak kavşağından başlayan ve Tapu kavşağında sona erecek olan 2, 5 kilometrelik damlama sulama ve çimlendirme çalışmaları devam ediyor.

Şehrin görselliği yanında sulama sisteminin de önemli olduğunu kaydeden Belediye başkanı Mehmet Tutal;" Merkezde 30, kırsal mahallelerimizde 39 parkımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.Park , yeşil alan ve çimlendirme çalışmalarımızı yaparken damlama sulama sitemini ön plana aldık. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin Karabulak Kavşağı ile Tapu Kavşağı arasında başlatmış olduğu 2.5 kilometrelik damlama sulama ve yeniden çimlendirme çalışmamız devam ediyor. Bu çalışmalarımızla zaman, personel, enerji ve en önemlisi de milli servetimiz olan su israfının önüne geçmiş olacağız. Gerek park ve yeşil alanlarımız, gerekse yol kenarlarındaki ağaçlarımız için damla sulama sistemine geçtik. Bu sistem sayesinde önemli ölçüde su ve enerji tasarrufu sağlamış olacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.