whatsapp

Park halindeki otomobilde yangın çıktı

ASAYİŞ 18.08.2020 - 19:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Park halindeki otomobilde yangın çıktı

Seydişehir’de park halindeki bir otomobilde çıkan yangını tesadüfen olay yerin geçen   jandarma   ekipleri söndürdü. Alınan bilgiye göre Seydişehir Merkez Atatürk Caddesinde park  halinde   olan 07K 1908plakalı otomobilden dumanlar çıkmaya  başladı. Tesadüfen olay yerinden geçmekte olan jandarma  Komutanlığına  ait  araç  durarak   araçta  bulunan   personel  yangın  tüpü ile   yanan  araca   hemen  müdahale  etti. Elektrik aksamından çıktığı tahmin edilen yangında Otomobilin kullanılamaz hale geldi.

Seydişehir’de park halindeki bir otomobilde çıkan yangını tesadüfen olay yerin geçen   jandarma   ekipleri söndürdü.

Alınan bilgiye göre Seydişehir Merkez Atatürk Caddesinde park  halinde   olan 07K 1908plakalı otomobilden dumanlar çıkmaya  başladı. Tesadüfen olay yerinden geçmekte olan jandarma  Komutanlığına  ait  araç  durarak   araçta  bulunan   personel  yangın  tüpü ile   yanan  araca   hemen  müdahale  etti. Elektrik aksamından çıktığı tahmin edilen yangında Otomobilin kullanılamaz hale geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.