whatsapp

Özgüven sistem kolejinde basın toplantısı

EĞİTİM 10.03.2018 - 14:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Özgüven sistem kolejinde basın toplantısı

Özgüven Sistem Koleji yetkilileri, okulda yapılan yenilikler hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi.
Özgüven Sistem Kolejinde kreş, anaokulu, ilkokul ve ortaokul bünyesinde eğitim verildiğini açıklayan Özgüven Sistem Koleji Müdürü Alpaslan Durmuş,  “ 2015 yılında açılan okulumuz 4056 metrekare kapalı alanı 476 metrekare bahçesiyle topla 250 öğrenciyle eğitim görmektedir. 30 öğretmen 1md, 1 md yrd. Görev yapıyor. Okulda akademik başarının yanı sıra sosyal aktivitelere de önem veriyoruz. Amacımız geleceğe yön verecek gelişmiş bireyleri üst seviyeye taşımaktır. Çağdaş bir kurum olmayı amaçlıyoruz. Bu yüzden tüm öğrencilerin ihtiyacını sağlamak için gerekli bütün donanıma sahibiz. Okulumuzda kurumsal bir yapı oluşturup, velilerle iletişime önem veriyoruz. Programa, Kurucu üye Ahmet Göncü, Okul Md Alpaslan Durmuş,  Oku Md Yrd. H Mehmet Gedik, Koordinatör R. Yasin Öz, Kayıt Şefi Nur Öztürk katıldı.
Özgüven Sistem Koleji yetkilileri, okulda yapılan yenilikler hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi.

Özgüven Sistem Kolejinde kreş, anaokulu, ilkokul ve ortaokul bünyesinde eğitim verildiğini açıklayan

Özgüven Sistem Koleji Müdürü Alpaslan Durmuş,  “ 2015 yılında açılan okulumuz 4056 metrekare kapalı alanı 476 metrekare bahçesiyle topla 250 öğrenciyle eğitim görmektedir. 30 öğretmen 1md, 1 md yrd. Görev yapıyor. Okulda akademik başarının yanı sıra sosyal aktivitelere de önem veriyoruz. Amacımız geleceğe yön verecek gelişmiş bireyleri üst seviyeye taşımaktır.

Çağdaş bir kurum olmayı amaçlıyoruz. Bu yüzden tüm öğrencilerin ihtiyacını sağlamak için gerekli bütün donanıma sahibiz. Okulumuzda kurumsal bir yapı oluşturup, velilerle iletişime önem veriyoruz.

Programa, Kurucu üye Ahmet Göncü, Okul Md Alpaslan Durmuş,  Oku Md Yrd. H Mehmet Gedik, Koordinatör R. Yasin Öz, Kayıt Şefi Nur Öztürk katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.