whatsapp

Özel ve Katlav’dan ‘karlı gönderme

SİYASET 08.01.2019 - 12:12, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Özel ve Katlav’dan ‘karlı gönderme

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, sosyal medya hesabından belediyenin kar temizliğine göndermede bulundu. Başkan Özel ve CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav’ın aynı karede yar aldığı fotoğrafla paylaşılan notta, “25 yıl önce ben Fen İşleri Müdürü, Mehmet Bey Makine Parkı Müdürü idi. Saat 11.00 yolları bu durumda görünce; Acaba dedik o zaman imkânlarımız mı çoktu, yoksa biz mi çok çalışkandık, diye kendimize soramadan edemedik...” Öte yandan sosyal medya hesaplarından belediyenin şehir merkezinde kar temizliğinde yetersiz kaldığı paylaşılırken, yağan yoğun kar nedeniyle yetkililerin daha duyarlı olması istendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, sosyal medya hesabından belediyenin kar temizliğine göndermede bulundu.

Başkan Özel ve CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav’ın aynı karede yar aldığı fotoğrafla paylaşılan notta, “25 yıl önce ben Fen İşleri Müdürü, Mehmet Bey Makine Parkı Müdürü idi. Saat 11.00 yolları bu durumda görünce; Acaba dedik o zaman imkânlarımız mı çoktu, yoksa biz mi çok çalışkandık, diye kendimize soramadan edemedik...”

Öte yandan sosyal medya hesaplarından belediyenin şehir merkezinde kar temizliğinde yetersiz kaldığı paylaşılırken, yağan yoğun kar nedeniyle yetkililerin daha duyarlı olması istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.