whatsapp

Özel gençlik ve spor bayramı mesaj yayımladı

SİYASET 19.05.2018 - 12:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Özel gençlik ve spor bayramı mesaj yayımladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seydişehir İlçe Başkanı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.
İlçe Başkanı Orhan Özel şu mesajları verdi, 19 Mayıs, kalbi bağımsızlık, demokrasi ve özgürlük hasretiyle atan Türk gençliğinin Cumhuriyeti ve devrimleri ilelebet koruma vazifesini üstlendiği tarihi bir gündür. 19 Mayıs, tutsak altındaki bir milletin bağımsızlığa yürüdüğü gündür. Makus talihimizin döndüğü, tarihin yeniden yazıldığı 19 Mayıs tarihinde düşman güçlerinin yıkıldığı gibi bundan sonrada ülkemize ve Milletimize yönelen düşmanlıklar yıkılmaya mahkumdur. Atatürk’ün büyük mirasına sahip Türk Gençliği Cumhuriyetimizi sonsuza kadar taşıyacak ve ülkemizi daha demokratik bir hale getirecek yetenek ve güce sahiptir. Bu duygularla; bütün Gençlerimizin bayramını kutlar, aydınlık ve gerçekten demokratik bir Türkiye’de yeni 19 Mayıslar kutlamak dileğiyle saygıyla selamlarım.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seydişehir İlçe Başkanı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

İlçe Başkanı Orhan Özel şu mesajları verdi,
19 Mayıs, kalbi bağımsızlık, demokrasi ve özgürlük hasretiyle atan Türk gençliğinin Cumhuriyeti ve devrimleri ilelebet koruma vazifesini üstlendiği tarihi bir gündür. 19 Mayıs, tutsak altındaki bir milletin bağımsızlığa yürüdüğü gündür.
Makus talihimizin döndüğü, tarihin yeniden yazıldığı 19 Mayıs tarihinde düşman güçlerinin yıkıldığı gibi bundan sonrada ülkemize ve Milletimize yönelen düşmanlıklar yıkılmaya mahkumdur. Atatürk’ün büyük mirasına sahip Türk Gençliği Cumhuriyetimizi sonsuza kadar taşıyacak ve ülkemizi daha demokratik bir hale getirecek yetenek ve güce sahiptir. Bu duygularla; bütün Gençlerimizin bayramını kutlar, aydınlık ve gerçekten demokratik bir Türkiye’de yeni 19 Mayıslar kutlamak dileğiyle saygıyla selamlarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.