whatsapp

Özel eğitim uygulama okulunda gökkuşağı projesi

EĞİTİM 22.02.2018 - 13:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Özel eğitim uygulama okulunda gökkuşağı projesi

Seydişehir’de ilk defa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde törenle açılan Gökkuşağı Kafeteryası engelli çocukların hizmetine açıldı.
Kaymakam Aydın Erdoğan Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın katıldığı törenle açılan Gökkuşağı kafeterya okuldaki 72 engelli çocukların hizmetine sunuldu. Projeyi okul idaresi ve öğretmenlerin hazırladığını belirten Okul Müdürü Mevlüt Saygılı, Kaymakamlık ve Belediyemiz ve sivil toplum kuruluşlarından aldığımız desteklerden sonra büyük bir moralle tamamladıklarını söyledi. Her adım engelsiz bir dünya için eğitim verdiklerini kaydeden Saygılı, "Bu projemiz sadece çocuklarımızı değil herkesi mutlu etsin istiyoruz. Amacımız engelsiz bir dünyamız olsun istiyoruz. Uygulama okulumuzda eğitim alan öğrencilerin ve özel eğitim okulundan mezun olan çocukların koşarak gelip bir şeyler öğrenebileceği ve öğrendiklerini uygulayabilecekleri bir alanın oluşturulmasını hedefliyoruz.’’dedi. Kaymakam Aydın Erdoğan,"Özel eğitim iş uygulama merkezi okulumuzda bu projenin ortaya koyulması gerçekten güzel oldu. İnşallah güzel şeyler yapacağınızı ben ümit ediyorum. Burada öğrenin gören engelli kardeşlerimiz toplumumuzun bir parçası daha güzel projelere de vesile olmasını temenni ediyoruz."diye konuştu. Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, “Burada ekip ruhu oluşturulmuş, güzel şeyler yapılıyor.” dedi.  
Seydişehir’de ilk defa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde törenle açılan Gökkuşağı Kafeteryası engelli çocukların hizmetine açıldı.

Kaymakam Aydın Erdoğan Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın katıldığı törenle açılan Gökkuşağı kafeterya okuldaki 72 engelli çocukların hizmetine sunuldu.

Projeyi okul idaresi ve öğretmenlerin hazırladığını belirten Okul Müdürü Mevlüt Saygılı, Kaymakamlık ve Belediyemiz ve sivil toplum kuruluşlarından aldığımız desteklerden sonra büyük bir moralle tamamladıklarını söyledi.

Her adım engelsiz bir dünya için eğitim verdiklerini kaydeden Saygılı, "Bu projemiz sadece çocuklarımızı değil herkesi mutlu etsin istiyoruz. Amacımız engelsiz bir dünyamız olsun istiyoruz. Uygulama okulumuzda eğitim alan öğrencilerin ve özel eğitim okulundan mezun olan çocukların koşarak gelip bir şeyler öğrenebileceği ve öğrendiklerini uygulayabilecekleri bir alanın oluşturulmasını hedefliyoruz.’’dedi.

Kaymakam Aydın Erdoğan,"Özel eğitim iş uygulama merkezi okulumuzda bu projenin ortaya koyulması gerçekten güzel oldu. İnşallah güzel şeyler yapacağınızı ben ümit ediyorum. Burada öğrenin gören engelli kardeşlerimiz toplumumuzun bir parçası daha güzel projelere de vesile olmasını temenni ediyoruz."diye konuştu.

Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, “Burada ekip ruhu oluşturulmuş, güzel şeyler yapılıyor.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.