whatsapp

Özel eğitim uygulama okulu ilk hasadı aldı

EĞİTİM 11.03.2020 - 18:53, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Özel eğitim uygulama okulu ilk hasadı aldı

 “KOP Mesleki Gelişim Atölyesi Projesi” kapsamında Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulunda kurulan tarım atölyesine özel eğitim öğretmenlerinin nezaretinde ‘’Özel Öğrenciler” tarafından dikimi ve yetiştirilmesi gerçekleştirilen marullar ilk hasadını verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile Okul Müdürü Cafer Akın, özel eğitim öğretmenleri ve öğrencileri; ilk hasat heyecanını, projenin başından sonuna kadar desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Aydın Erdoğan’ı ziyaret ederek paylaştılar. Sayın Aydın Erdoğan, ziyaretlerinden dolayı özel eğitim öğretmenleri ve öğrencilerine teşekkür ederek “Özel Öğrencilere” yönelik her türlü projeye destek vermeye devam edeceğini ifade etti.

 “KOP Mesleki Gelişim Atölyesi Projesi” kapsamında Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulunda kurulan tarım atölyesine özel eğitim öğretmenlerinin nezaretinde ‘’Özel Öğrenciler” tarafından dikimi ve yetiştirilmesi gerçekleştirilen marullar ilk hasadını verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile Okul Müdürü Cafer Akın, özel eğitim öğretmenleri ve öğrencileri; ilk hasat heyecanını, projenin başından sonuna kadar desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Aydın Erdoğan’ı ziyaret ederek paylaştılar.

Sayın Aydın Erdoğan, ziyaretlerinden dolayı özel eğitim öğretmenleri ve öğrencilerine teşekkür ederek “Özel Öğrencilere” yönelik her türlü projeye destek vermeye devam edeceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.