whatsapp

Özel eğitim okulundan kermes ve sergi

EĞİTİM 10.05.2018 - 15:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Özel eğitim okulundan kermes ve sergi

Seydişehir’de 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan engelliler haftası nedeniyle Özel Eğitim İş Uygulama Okulu tarafından Milli İrade meydanında hem yiyecek ve giyecek kermesi ve atölyelerde yapılan yılsonu sanat sergisi açıldı.
Sergi ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü, Mevlüt Saygılı, ‘’Engelliler haftası nedeniyle okul olarak hem kermes, hem de sergi düzenledik. Kermesimizde okul aile birliğinin yaptığı yiyecekler var. Sergimizde ise atölyelerimizde yapılan çeşitli sanatsal çalışmaları sergiledik. Çocuklarımızın el emeği göz nuru ile yaptığı işler inşallah güzel geçer. Şu anda ilgi çok fazla. Burada iyi bir gelir elde edersek bir dahaki seneye okulumuza atölyemizi zenginleştireceğiz. İnşallah amacımıza ulaşırız.’’dedi. Açılışa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, Ümit çocukları Dernek Başkanı Münevver Yalçınkaya, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Seydişehir’de 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan engelliler haftası nedeniyle Özel Eğitim İş Uygulama Okulu tarafından Milli İrade meydanında hem yiyecek ve giyecek kermesi ve atölyelerde yapılan yılsonu sanat sergisi açıldı.

Sergi ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü, Mevlüt Saygılı, ‘’Engelliler haftası nedeniyle okul olarak hem kermes, hem de sergi düzenledik. Kermesimizde okul aile birliğinin yaptığı yiyecekler var. Sergimizde ise atölyelerimizde yapılan çeşitli sanatsal çalışmaları sergiledik. Çocuklarımızın el emeği göz nuru ile yaptığı işler inşallah güzel geçer. Şu anda ilgi çok fazla. Burada iyi bir gelir elde edersek bir dahaki seneye okulumuza atölyemizi zenginleştireceğiz. İnşallah amacımıza ulaşırız.’’dedi.

Açılışa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, Ümit çocukları Dernek Başkanı Münevver Yalçınkaya, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.