whatsapp

Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması Sonuçlandı

EĞİTİM 16.02.2018 - 07:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması Sonuçlandı

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle medeniyet okulları kapsamında ‘Hadi Konuş Bakalım’ bilgi yarışmasında İsmet Şen Ortaokulu 1.oldu.
Seydişehir Belediye Düğün Salonunda düzenlenen bilgi  yarışmalarına, Gazi Ortaokulu, İsmet Şen Ortaokulu, Kesecik Şehit Emre Horoz Ortaokulu ve Toki Ortaokulu katıldı. Final yarışmasında ise birinciliği İsmet Şen Ortaokulu kazandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, burada yaptığı açıklamada düşünen ve üreten bir nesle dünyanın her zaman ihtiyaç duyduğunu kaydetti. Kibar, ‘’Bu tür yarışmalar öğrencilerin İletişim becerilerini geliştiriyor, sorumluluk alma bilincini ve öz güvenini artırıyor. Amacımız öğrencilere bilgiyi hazır pakette sunmak yerine onlara nasıl bilgiye ulaşacaklarını göstermektir” dedi. Birinci olan  İsmet Şen Ortaokulu Konya’da yapılacak yarışmalara katılacak. -bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt'>Söyleşi sonrası ADD Seydişehir Şubesi adına başkan Hüseyin İriilter yazara plaket sundu.   Yazar Erol Yıldız okuyucularına kitaplarını imzaladı.
Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle medeniyet okulları kapsamında ‘Hadi Konuş Bakalım’ bilgi yarışmasında İsmet Şen Ortaokulu 1.oldu.

Seydişehir Belediye Düğün Salonunda düzenlenen bilgi  yarışmalarına, Gazi Ortaokulu, İsmet Şen Ortaokulu, Kesecik Şehit Emre Horoz Ortaokulu ve Toki Ortaokulu katıldı. Final yarışmasında ise birinciliği İsmet Şen Ortaokulu kazandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, burada yaptığı açıklamada düşünen ve üreten bir nesle dünyanın her zaman ihtiyaç duyduğunu kaydetti.

Kibar, ‘’Bu tür yarışmalar öğrencilerin İletişim becerilerini geliştiriyor, sorumluluk alma bilincini ve öz güvenini artırıyor. Amacımız öğrencilere bilgiyi hazır pakette sunmak yerine onlara nasıl bilgiye ulaşacaklarını göstermektir” dedi.

Birinci olan  İsmet Şen Ortaokulu Konya’da yapılacak yarışmalara katılacak.

-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt'>Söyleşi sonrası ADD Seydişehir Şubesi adına başkan Hüseyin İriilter yazara plaket sundu.

 

Yazar Erol Yıldız okuyucularına kitaplarını imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.