whatsapp

Ortaokul öğrencilerinden ezgi konseri

EĞİTİM 16.05.2017 - 09:50, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ortaokul öğrencilerinden ezgi konseri

Seydişehir’in Ortakaraören mahallesindeki Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri Türk Halk Müziği konseri düzenledi.
Ortakaraören düğün salonunda düzenlenen Türk Halk Müziği konserinde konuşan Müdür Mevlüt Yurduseven, "Öğrencilerimizi bu günlere getiren veli ve hocalarımızı yürekten kutluyorum. İmkân verilirse öğrencilerimiz hem eğitim de hem de sosyal faaliyetlerde daha başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Bu gece için yoğun bir şekilde hazırlanan öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyorum" dedi. Öğrenciler, konseri izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ise konserde görev alan Müzik öğretmeni Fatma Akpınar ve öğrencilere teşekkür ederek plaket ve belge sundu. Öğrenciler şehitlerin isimlerini sahne de söyleyerek onları unutmadıklarını dile getirdiler.
Seydişehir’in Ortakaraören mahallesindeki Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri Türk Halk Müziği konseri düzenledi.

Ortakaraören düğün salonunda düzenlenen Türk Halk Müziği konserinde konuşan Müdür Mevlüt Yurduseven, "Öğrencilerimizi bu günlere getiren veli ve hocalarımızı yürekten kutluyorum. İmkân verilirse öğrencilerimiz hem eğitim de hem de sosyal faaliyetlerde daha başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Bu gece için yoğun bir şekilde hazırlanan öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyorum" dedi.
Öğrenciler, konseri izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ise konserde görev alan Müzik öğretmeni Fatma Akpınar ve öğrencilere teşekkür ederek plaket ve belge sundu.

Öğrenciler şehitlerin isimlerini sahne de söyleyerek onları unutmadıklarını dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.