whatsapp

Ortakaraören muhtarlığı bayramlaşacak

SİVİL TOPLUM 27.05.2019 - 14:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ortakaraören muhtarlığı bayramlaşacak

Seydişehir‘in ortaklaraören muhtarlığı hemşerileri ile bayramın 3. günü bayramlaşacak. 31 Mart seçimleri ile muhtar seçilen Ayşe Demir mahalle de bir ilki gerçekleştirerek, halkın katkıları ile halkı bayramın 3. günü bir araya getirecek. Muhtar, Ayşe Demir, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Mahallede birlik ve beraberliği göstermek amacı ile ileri gelenlerin topluca aldığı karar doğrultusunda, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığının katkıları ile bayramın 3. günü saat 20.00 den sonra, han önü meydanın da hemşerilerimiz ile bir araya gelerek Bayramlaşacağız. Hem mahalle ve Seydişehir halkını, Hem de gurbette bulunan hemşerilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız.”

Seydişehir‘in ortaklaraören muhtarlığı hemşerileri ile bayramın 3. günü bayramlaşacak.

31 Mart seçimleri ile muhtar seçilen Ayşe Demir mahalle de bir ilki gerçekleştirerek, halkın katkıları ile halkı bayramın 3. günü bir araya getirecek.

Muhtar, Ayşe Demir, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi,

“Mahallede birlik ve beraberliği göstermek amacı ile ileri gelenlerin topluca aldığı karar doğrultusunda, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığının katkıları ile bayramın 3. günü saat 20.00 den sonra, han önü meydanın da hemşerilerimiz ile bir araya gelerek Bayramlaşacağız. Hem mahalle ve Seydişehir halkını, Hem de gurbette bulunan hemşerilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.