whatsapp

Ortakaraören kırsal mahallesine oyun gruplarıyla donatılmış spor parkı kuruldu

BELEDİYE 27.04.2021 - 11:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ortakaraören kırsal mahallesine oyun gruplarıyla donatılmış spor parkı kuruldu

Seydişehir Belediyesi Fen Müdürlüğü ekipleri ilçenin en büyük kırsal mahallesi Ortakaraören’de çok yönlü oyun ve spor gruplarıyla donatılmış park yaptı. Ortakaraören Mahalle Muhtarı Ayşe Demir, Belediye ekipleri tarafından Şehit İdris Candan parkı kurulmasının oyun ve spor aletlerinin montajlama çalışmasında son aşamaya gelindiğini söyledi. Bayram sonuna kadar parkın tamamlanacağını belirten Muhtar Demir, ‘’24 bin metre kare alanda oluşturulan Şehit İdris Candan parkımızın oyun ve spor malzemeleri, yürüyüş yolları yapımı son aşamaya geldi. Tamamlandığında vatandaşlarımızın yaşam standartları daha güzelleşecek. Halkımız tertemiz bir hava soluyabileceği, yürüyüş yapabilecekleri yollar oyun aletleri spor yapabilecekleri alanlar oluşturuldu. Ayrıca parka çam, ıhlamur gibi çeşitli ağaçlar dikildi. Kuş cıvıltılarıyla dolu günler yaşayıp huzur bulacaklar. Bu güzellikleri memleketimize getiren Belediye Başkanımıza, öz veriyle çalışan Hanım efendi bayanlarımıza ve baylarımıza teşekkür eder saygılar sunarım.’’ dedi. ŞEHİR MERKEZİNDE NE VARSA KIRSALDADA OLACAK Kırsal mahallelerin yaşam standartlarını daha da güzelleştirmek istediklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Kırsal Mahallelerimiz tıpkı şehir merkezlerindeki gibi güzel imkânlara sahip olmalılardır. Bu nedenle yollarımızdan sosyal yaşam alanlarına, çocuk parklarından köylerimizin tüm ihtiyaçlarına dikkat eden bir yapıdayız. Kırsal mahallelerimizin güzelleşmesi adına çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz." dedi.

Seydişehir Belediyesi Fen Müdürlüğü ekipleri ilçenin en büyük kırsal mahallesi Ortakaraören’de çok yönlü oyun ve spor gruplarıyla donatılmış park yaptı.
Ortakaraören Mahalle Muhtarı Ayşe Demir, Belediye ekipleri tarafından Şehit İdris Candan parkı kurulmasının oyun ve spor aletlerinin montajlama çalışmasında son aşamaya gelindiğini söyledi.

Bayram sonuna kadar parkın tamamlanacağını belirten Muhtar Demir, ‘’24 bin metre kare alanda oluşturulan Şehit İdris Candan parkımızın oyun ve spor malzemeleri, yürüyüş yolları yapımı son aşamaya geldi. Tamamlandığında vatandaşlarımızın yaşam standartları daha güzelleşecek. Halkımız tertemiz bir hava soluyabileceği, yürüyüş yapabilecekleri yollar oyun aletleri spor yapabilecekleri alanlar oluşturuldu. Ayrıca parka çam, ıhlamur gibi çeşitli ağaçlar dikildi. Kuş cıvıltılarıyla dolu günler yaşayıp huzur bulacaklar. Bu güzellikleri memleketimize getiren Belediye Başkanımıza, öz veriyle çalışan Hanım efendi bayanlarımıza ve baylarımıza teşekkür eder saygılar sunarım.’’ dedi.

ŞEHİR MERKEZİNDE NE VARSA KIRSALDADA OLACAK

Kırsal mahallelerin yaşam standartlarını daha da güzelleştirmek istediklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Kırsal Mahallelerimiz tıpkı şehir merkezlerindeki gibi güzel imkânlara sahip olmalılardır. Bu nedenle yollarımızdan sosyal yaşam alanlarına, çocuk parklarından köylerimizin tüm ihtiyaçlarına dikkat eden bir yapıdayız. Kırsal mahallelerimizin güzelleşmesi adına çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.