whatsapp

Ortakaraören’de aşure günü etkinliği

EĞİTİM 05.10.2018 - 12:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ortakaraören’de aşure günü etkinliği

Konya'nın Seydişehir ilçesinde Şerife Hasan Hüseyin Kocaman İlkokulunda aşure etkinliği düzenlendi. Okul Aile Birliği, öğretmenler ve veliler tarafından temin edilen malzemelerle Ortakaraören Mahallesi'ndeki okulda hazırlanan aşure, okul bahçesinde öğrencilere ve davetlilere dağıtıldı. Okul Müdürü İbrahim Çetinel, bu etkinliklerle gelenek ve görenekleri yaşatmak, öğrencileri bilinçlendirmek ve öğretmenler ile öğrenci velileri arasında kaynaşmayı sağlamak istediklerini söyledi. Çetinel, bu gibi birlikteliklerin öğrenci başarısını arttırmaya da katkı sağlayacağını kaydetti. Programa, Mahalle Muhtarı Kemal Yalçın, veliler ve davetliler katıldı.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde Şerife Hasan Hüseyin Kocaman İlkokulunda aşure etkinliği düzenlendi.

Okul Aile Birliği, öğretmenler ve veliler tarafından temin edilen malzemelerle Ortakaraören Mahallesi'ndeki okulda hazırlanan aşure, okul bahçesinde öğrencilere ve davetlilere dağıtıldı.
Okul Müdürü İbrahim Çetinel, bu etkinliklerle gelenek ve görenekleri yaşatmak, öğrencileri bilinçlendirmek ve öğretmenler ile öğrenci velileri arasında kaynaşmayı sağlamak istediklerini söyledi.
Çetinel, bu gibi birlikteliklerin öğrenci başarısını arttırmaya da katkı sağlayacağını kaydetti.
Programa, Mahalle Muhtarı Kemal Yalçın, veliler ve davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.