whatsapp

Ortakaraören'de arazi yol genişletme çalışmaları

BELEDİYE 14.06.2020 - 11:44, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ortakaraören'de arazi yol genişletme çalışmaları

Seydişehir Belediyesi, köylerde gerçekleştirdiği arazi yol çalışmalarına bu yıl hızlı başlangıç yaptı. Özellikle arazi yollarının elden geçirildiği çalışmalarda muhtarlar ve köy sakinleri ile de görüşülerek köylerin ihtiyaçları sırayla gideriliyor. Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte belediye desteğinin arttığını belirten Ortakaraören Mahalle Muhtarı Ayşe Demir, Arazi yollarını genişleten makineler, Suğla ovasına ulaşımı kolaylaştıracağını söyledi. Muhtar Ayşe Demir: “Tüm arazi yolları yenileyip genişletiyoruz. En uzak yerleşim yerinden köyümüze doğru yaptığımız çalışmalarda yeni yollar açıp genişletme çalışmalarımızla birlikte hem zamandan, hem de yakıt tasarrufu gerçekleştireceğiz. Böylece yaz ayına girdiğimiz şu günlerde hasat mevsimi de başlayacak. Vatandaşlarımız tarlalarına rahat ulaşma imkânı sağlayacak.’’ Dedi.

Seydişehir Belediyesi, köylerde gerçekleştirdiği arazi yol çalışmalarına bu yıl hızlı başlangıç yaptı.

Özellikle arazi yollarının elden geçirildiği çalışmalarda muhtarlar ve köy sakinleri ile de görüşülerek köylerin ihtiyaçları sırayla gideriliyor.

Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte belediye desteğinin arttığını belirten Ortakaraören Mahalle Muhtarı Ayşe Demir, Arazi yollarını genişleten makineler, Suğla ovasına ulaşımı kolaylaştıracağını söyledi.

Muhtar Ayşe Demir: “Tüm arazi yolları yenileyip genişletiyoruz. En uzak yerleşim yerinden köyümüze doğru yaptığımız çalışmalarda yeni yollar açıp genişletme çalışmalarımızla birlikte hem zamandan, hem de yakıt tasarrufu gerçekleştireceğiz. Böylece yaz ayına girdiğimiz şu günlerde hasat mevsimi de başlayacak. Vatandaşlarımız tarlalarına rahat ulaşma imkânı sağlayacak.’’ Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.