whatsapp

Orman köylüsüne 882 bin liralık destek

SİYASET 08.02.2017 - 08:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Orman köylüsüne 882 bin liralık destek

Orman ve Su İşleri Bakanlığının OR-KÖY projesi kapsamında 2017 Nisan ayında Seydişehir’in orman köylerinde yaşaya ailelere 882 bin liralık destek sağlanacağı bildirildi.
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, ORKÖY projesi kapsamında güneş enerjisi ve hayvancılık kredisi verileceğini söyledi. Ödeneğin ayrıldığını kaydeden Konurer, ‘’ Köylüyü Kalkındırma ve Hayvancılığı Teşvik Projesi kapsamında Boyalı, Ketenli, Bostandere, Çatmakaya, Kuran, Yaylacık, Tepecik mahallerinde üretim yapan vatandaşlarımız güneş enerjisi ve hayvancılık kredisinden yararlanacaklar.  Her yıl ORKÖY projelerinden orman köylümüze gerekli hibe ve uygun kredi desteklerinin sağlanması için var gücümüzle çalışıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın yüzlerini güldürmek, ekonomik ve sosyal yönden kalkınmalarını sağlamaktır. Üreticilere hayırlı ve bol kazançlar dilerim. Bu çalışmalarda emeği geçen Orman ve Su işleri Bakan Yardımcısı Sn Harun Tüfekci’ ye teşekkür ediyorum’’ dedi.
Orman ve Su İşleri Bakanlığının OR-KÖY projesi kapsamında 2017 Nisan ayında Seydişehir’in orman köylerinde yaşaya ailelere 882 bin liralık destek sağlanacağı bildirildi.

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, ORKÖY projesi kapsamında güneş enerjisi ve hayvancılık kredisi verileceğini söyledi.

Ödeneğin ayrıldığını kaydeden Konurer, ‘’ Köylüyü Kalkındırma ve Hayvancılığı Teşvik Projesi kapsamında Boyalı, Ketenli, Bostandere, Çatmakaya, Kuran, Yaylacık, Tepecik mahallerinde üretim yapan vatandaşlarımız güneş enerjisi ve hayvancılık kredisinden yararlanacaklar.  Her yıl ORKÖY projelerinden orman köylümüze gerekli hibe ve uygun kredi desteklerinin sağlanması için var gücümüzle çalışıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın yüzlerini güldürmek, ekonomik ve sosyal yönden kalkınmalarını sağlamaktır. Üreticilere hayırlı ve bol kazançlar dilerim. Bu çalışmalarda emeği geçen Orman ve Su işleri Bakan Yardımcısı Sn Harun Tüfekci’ ye teşekkür ediyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.